Nagyon feszül napok óta az alhasam a mellem szúrkál a hasamba hol a jobb oldalon hol a bal oldalon méhszájam elég fent van holnap kellene hogy ne jöjjön meg szerintetek esélyes hogy baba?
Nem tetted fel hülyén a kérdést csak napi szintem 540 darab ugyan ilyen van és lehet estére mindenki megunt válaszolni!
Nézd,nem akarlak elkeseríteni sem megbántani,de attól hogy minden tünetet tünetnek veszel csak saját magad stresszeled!
Mellfeszülés,szurka itt ott,derékfájás,sőt akár a pisilés is lehet mensi és terhesség tünete egyaránt!
Nekem pl majdnem minden hónapban megvan a mellfeszülés mégsem vagyok terhes még mindig!
Most azt kéne írnom hogy holnap tesztelj egyet,de szerintem felesleges!
Ha rendszeres a mensid akkor várj 2 nap késést és nagyobb esély van a pozi tesztre!
Ha szokott késni akkor én megvárnám a leghosszabb ciklusom utolsó napját és akkor tesztelnék!
Tényleg ne keresd a tüneteket!Tudom hogy nehéz várni,meg nyugton lenni,de ez a legjobb amit csak tehetsz!
Szurkolok és majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!