Jövő hét csütörtökön nem kellene megjönnie, szurkál a jobb petefészkem, menszesz-szerű görcseim vannak. Megtörtént a beágyazódás?
Figyelt kérdés
A mikroszkópom már egy hete vegyes mintázatot mutat, pedig már rég túl vagyok a peteérésen. Szúrkál a jobb petefészkem körül is.Tegnap este lefekvéskor menszesz szerű görcsöm volt, olyan minha meg akarna jönni, de semmi, monjuk az még korai is lett volna.Lehet, hogy most történt a beágyazódás? Ráadásul tegnap fürdésnél feltűnő ereket vettem észere a mellemene. A hőm 36, 7-36, 8. Utalhat ez terhességre?2008. febr. 21. 14:37
1/14 anonim válasza:
Szia! a beágyazódás nekem is nagyon kellemetlen volt tényleg menzesz szerü görcsök lehet hogy babóca van a dologban. azért várd meg a mensid.Akarod a babát?
2/14 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szertnénk a babát, már 1 éve várunk rá!A hőmérsékletnek mindenképpen 37 nek kell lennie?
2008. febr. 21. 14:53
3/14 anonim válasza:
A hőnek 36,7 és 37,2 körűl kell lennie. a várt mensi előtt egy nappal pedig visszaesik 36,3-ra
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem 36,7 akkor szerinted ebből még lehet baba?
2008. febr. 21. 15:28
5/14 anonim válasza:
szia! én is hasonló cipőben járok, mert ma felemelkedett a hőm 36,7-re, de a peteérésen már túl vagyok, és nekem is jövőhéten nem kellene megjönnie. Lehet ez még egy peteérés? A mikroszkópom is vegyes mintázatot mutat. Na nem tudom, de már nem élem bele semmibe magamat. Majd tesztelek, ha kimarad:)))) Ja és nekem is vannak szurkálásaim, de nekem bal oldalon. Ha valakinek megtörtén a beágyazódás, az mindenképpen barnázik?
6/14 anonim válasza:
Persze hogy lehet baba a dologban de azért várd meg a mensid hogy meg-e jön.Aznap már elvileg kimutatja a teszt.Remélem sikerűlt.A másik választküldőnek üzizem hogy nem mindenki barnázik beágyazódáskor.Az esetek 10%csak.Nekm is csak beágyazodásos görcseim voltak.De vkinek még az se.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, megnyugtattál, vagyis keltettél bennem egy kis reményt!Tehát akkor nem feltétlen kell 37-nek lennie a hőnek!
Akkor az a lényeg hogy szerdán már le kell esnie, ha csütörtökön megjön, ha nem akkor tesztelhetek!
2008. febr. 21. 16:01
8/14 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, nagyon sokan írjátok, hogy a bal oldalon éreztek szurkálást. Én is így vagyok... Ez nagyon fura... (nekem 1 napot késik, ami remélem, nem is jön)
9/14 A kérdező kommentje:
Azt elfeljtettem megkérdezni, hogy neked meddig tartott a meszesz szerű görcs?
2008. febr. 21. 16:10
10/14 anonim válasza:
Nekem a menzesz szerű görcs csak pár percig tartott.Másnap már fájt a mellem.Neked meddig tartott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!