Szia! Mi 5 év utàn jutottunk el a lombikig! Igaz nekem majd csak augusztus végén indul a "móka", addig vizsgálatok lesznek! Én nagyon drukkolok, hogy sikerüljön neked! Írd majd meg !:) melyik intézetbe jársz? Ha van kedved mesélj!:)
2014. júl. 13. 18:46
2/16 anonim válasza:
Szerdán lesz az első konzultációnk. 2 év után jutottunk ide. Debrecenben lesz.
2014. júl. 13. 19:50
3/16 anonim válasza:
De amúgy már fél évvel ezelőtt is mehettünk volna, csak lemondtuk, mert...mindegy...reménykedtünk a semmiben.
2014. júl. 13. 19:51
4/16 anonim válasza:
Mi 4 év után szántuk rá magunkat, addig mi is reménykedtünk szó szerint a semmiben. Az első konzultáción és néhány vizsgálaton már túl vagyunk. Jövő héten lesz laparom, utána már csak a 22. napi vérvétel, és várjuk az ítéletet. :)
Remélem még idén sikerrel járunk, mert megígértem Anyukámnak, hogy az 55. szülinapjára unokát kap, még ha pocakban, akkor is. :)
2014. júl. 13. 21:46
5/16 anonim válasza:
Ha minden jól megy, akkor mi augusztus végén kezdünk, és nem is az első lombik lesz, de nagyon drukkolok mindenkinek, hogy sikerrel járjon!!!
Gondolom mindenkinek hosszú és rögös út vezetett idáig, de mindent megér, ha a pici babátokat tartjátok majd a kezetekben :)
2014. júl. 13. 22:34
6/16 anonim válasza:
2-es és 3-as vagyok
Mi van, ha a konzultációra nem tudjuk vinni a kért leleteket? Nincs még kész minden, van, aminek az eredményére még 3 hetet kell várnom. Szóba állnak így velünk?
2014. júl. 14. 21:18
7/16 anonim válasza:
Első vagyok! Mi a Kaáliba járunk, nekünk se voltak friss leletek, a legfrissebb is 2 éves!:) amire szükségük lesz úgy is megcsinálják vagy elküldenek!
2014. júl. 14. 22:39
8/16 anonim válasza:
Ja, akkor mond meg, hogy várod ennek meg annak az eredményét!
2014. júl. 14. 22:42
9/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos a 7.napon le kellett állitani a stimulálást...
Mi is a Debreceni Kaáliba járunk! Kedves 2-es,Ti melyik orvost választottátok?
Elvileg szeptember elején folytatjuk, addig is mindenkinek sok sikert!!!
2014. júl. 15. 16:23
10/16 anonim válasza:
mi szept 4-re kaptunk időpontot konzultációra Bpi Kaáliba.konzultáció után milyen gyorsan pörögnek az események?nekünk egyből a lombik jöhet szóba,mert a férjemnél van a probléma...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!