PCO -s beteg lehet terhes? -és mennyi időn belül sikerül?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Keress fel egy jó endokrinológust aki kivizsgál mindent. Hormonsort és terheléses cukor...ezeket fontos mihamarabb megnézetni.

Nekem is PCOS-ám van erős inzulinrezisztenciával...1 hónap 3-as kezelés után fogant meg a fiam...szerencsésnek mondhatom magam!:)

1 lányos, 30hkm

2014. júl. 14. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly szeptember végén derült ki, hogy PCOS-em és durva IR-em van. Elkezdtem a diétát és a Mercket, december elején azonnal terhes lettem. Sajnos januárban a 8. héten elvetéltem. Most ismét babát várok, most töltöttük a 12. hetet és minden rendben!(Mindkétszer azonnal jött a baba, amikor akartuk, szerencsések vagyunk) Én sajnos nem mozoghatok a terhesség alatt sem egy haematóma miatt, de ennek ellenére egészségesek vagyunk, én fogyok is egyelőre. Diétát szigorúan be kell tartani és a gyógyszeres kezelés is fontos.
2014. júl. 14. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Természetesen lehet.Van pl egy cikkem, amiben egy doktornő a saját esetét írja le, benne többek között, hogy mik segítettek neki.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen beszkennelem és elküldöm emailben.Sok sikert!
2014. júl. 20. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!