Ilyen rossz érzés, hogy megjött?
Nehéz ez. Mi 3. hónapja próbálkozunk, de már most szomorú vagyok, mert itt az oldalon is sokszor olvasom hogy elsőre összejött sokaknak, meg nem is akarták de már jött is a baba és ilyenkor arra gondolok, hogy tuti nekünk nem is lehet babánk és tuti meddő vagyok ésatöbbiésatöbbi...
Nem lesz ez jobb később se, tudom, meg ismerek olyanokat is akik 10 évig vártak a babára (mondjuk ebből tanulok mert ők 5 évig dokihoz se mentek el és utána derült ki hogy természetes úton nem lehet gyerekük, nah én ennyit nem várok) de ettől még miért lenne kevesebb az én szomorúságom másokénál? :/
Mindenesetre próbalok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és úgy vagyok vele minden hónap egy újabb esély. A mostani ciklusom szörnyű volt, mármint hogy folyamatosan a terhességi jeleket lestem, állandóan ezzel foglalkoztam, de mostantól megpróbálok lazábban hozzáállni és nem foglalkozni ennyit vele. Nehéz persze, mert akármit is csinálok, a gondolataimban mindig felbukkan hogy nah vajon most terhes leszek? :)
Sok sikert nektek, remélem minél hamarabb összejön a babátok :)
7-es
A "kicsit később jön szöveget" akkor tudnám elfogadni, ha az átlag 4 hónap helyett kell várni 6-ot. De aki évek óta vár, az már nyeli be ezt olyan könnyen. Szóval csak óvatosan ezekkel a "jajdepozitív" cukiságokkal.
Meg ez a "élvezzétek a szexet"... Majd kíváncsi lennék, te milyen spontaneitással meg felhőtlen örömmel vetnéd magad a pasidra a 48. negatív teszt után, mikor a mensid előtt egy héttel már görcsölgetsz, 100 %-ra érzed, h meg fog jönni, így egész héten kivagy, amikor megjön, a testi- lelki fájdalomtól napokig jártányi erőd sincs, nem akarsz enni sem, nemhogy szex,ha meg elmúlt, visszatart a szextől egy olyan tévképzet, ha "nem szexelünk, nincs mit várni, nem érhet kudarc"
De hát mindig az olyan puffogtatja a legnagyobb kkilséket, akinek láthatóan gőze nincs az egészről. Az ilyen képes a legnaivabb, legőszintébb, legtisztább jóindulattal megvigasztalni mondjuk egy szülőt, akinek meghalt a gyereke azzal, hogy "majd lesz másik"
És annyira ostoba szegénykém, hogy haragudni sem lehet rá, mert ő "jót akart". A 7-es válaszolóval kapcsolatban ugyanezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!