Progeszteron elégtelenség lenne?
Figyelt kérdés
Elhúzódó ciklusaim miatt mentem nőgyógyászhoz aki kiírt cikluskövetésre és progeszteron meghatározásra.
A cikluskövetés eredménye 15. napra szép nagy 20 mm-es tüsző lett. a Progi pedig a köv: 19. napon 2,94 ng/ml a 23. napi pedig 14,9 ng/ml lett. Van valakinek tapasztalata vagy esetlege valami ötlete ezzel kapcsoltban. Más hormont nem nézetett. Elég sokára kaptam időpontot hozzá konzultációra azért próbálok itt egy kicsit tájékozódni.
Köszi a segítséget előre is.
2014. jún. 14. 11:59
1/1 Manka68 válasza:
Szia!
Én ebből annyit tudok leszűrni, hogy nem sokkal a 19.-ik nap előtt volt ovud. Onnantól kb 14 nap múlva várhatod a mensest.
Ha gond van a ciklusoddal, endokrinológust keress fel, ő tényleg ért a hormonokhoz. Nődoki sajnos nem annyira. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!