Ezek az értékek progeszteron hiányra utalnak? Részletek lennt
Szia!
Hát először is : a progeszteron hiány nem ok, hanem annak a tünete, hogy nem volt peteérésed. Emiatt hiába kapsz progeszteron pótlást, az csak a ciklusodat állítja be, mást nem csinál. Peteérésed nem lesz tőle.
Az eredményedről így nem lehet érdemben nyilatkozni, ez nagyon kevés infó. Tudni kellene, hogy a vérvétel ciklus hányadik napján volt, mert a hormonok a ciklus során változnak, egymáshoz képest is.
Egyébként ha a vérvétel körüli napokban használod a prog krémet, akkor az eredmény hamis, mert a krém hatóanyagát is mutatja.
Ha adhatok tanácsot, keress fel endokrinológust, lehetőleg olyat, aki meddőségi problémákra specializálta magát, ki fogja deríteni mi okozza a peteérés elmaradását, és az okot kezeli, nem a tüneteket.
de ennyi prog szinttel már van peteérés?
ez a progi szint alapból nagyon jó szerintem,csak az ösztradiolod tényleg magas hozzá,de amúgy nekem is ez van,40progi és 390 ösztradiol szint,én is krémet használok,de nekem nem doki írta ki.megkérdezhetem a krém nevét?
előző válaszoló vagyok:
nem kérdés akart lenni,hanem kijelentés,szerintem meg van peteérésed ezzel a progi szinttel,keress fel tényleg egy endokrinológust is,de ha ő sem segít,inkább egy hormontanácsadót javaslok,aki az egész hormonrendszered nézi,nemcsak a pajzsmirigy és nemcsak a női hormonokat külön-külön.
az ösztrogén dominencia is okozhat gebaszt,itt olvass utána:
apropó,én D vitamint is szedek,mert hiányom van,és az is hozzájárul a dolgokhoz,ajánlatos így tél végével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!