Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az hogy lehet, h volt peteérés...

Az hogy lehet, h volt peteérés (uh szerint) és a progeszteron a 21. napon csak 3?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
peteérés lehet attól még nem biztos hogy meg is reped a tüszö. Ha megreped a tüszö akkor van progeszteron emelkedés.
2014. ápr. 29. 17:35
 2/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nincs sárgatest, ami termelné a progeszteront, vagyis valószínűleg nem repedt meg a tüsző, az érő pete összeesett és felszívódott.
2014. ápr. 29. 17:58
 3/12 A kérdező kommentje:
De akkor ilyenkor a hő is felmehet attól? M görbe szerint megtörtént a tüszőrepedés.
2014. máj. 2. 13:32
 4/12 Manka68 ***** válasza:
A hő a progeszterontól emelkedik meg. ha nem volt ovu, nincs sárgatest ami termelje, akkor nem emelkedik. Viszont ha szedsz progipótlást, az is emeli a hőt.
2014. máj. 3. 06:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit,nem értem ezt az egészet....O,3-O,4gyel nagyobb lett a hőm a ciklus második felében,lehet,h megtörtént a peteérés,csak nem rendes? Úgy értem,h nem elég erős ahhoz,h rendesen termelje a progeszteront? Van ilyen egyáltalán? Majd pénteken megyek dokihoz,tőle is megkérdem.
2014. máj. 3. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Az alaphodhoz kepest volt 0.3, 0.4 az emelkedes? Eleri a 37 fokot? Mondjuk nem kotelezo elernie azt, de altalaban ez az atlag. Sajnos szerintem en is ebben a cipoben jarok, mint te, nekem majd most lesz progiszint-meres es UH is. Kerlek, ird meg, mit mondott az orvos. Ajanlok neked egy jo kis hogorbes elemzest: [link]
2014. máj. 5. 13:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen,az alaphőmhöz képest,vagyis a hőm 36,2 és 36,9 között mozog egy cikluson belül. Egy hónapban ment fel 37-37,2re,de akkor Utrot szedtem,csak 1et naponta,ami a doki szerint nem befolyásolta volna ennyire a görbét,h attól ment volna fel,1 hetet késett is,viszont belázasodtam és megjött. Mostani görbét nem birok feltenni,m nem gépen vezettem. Irok,h mit mondott a doki. Neked milyen tüneteid vannak vagy miből gondolod,h nálad is ez lehet a probléma?
2014. máj. 5. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Szintén nem megy fel a hőm, csak max 36.9-re. Ezenkívül barnázásom is van, a legutóbbi egészen a mensiig tartott. Ez már elég szépen jelzi a progihiányt, vagy esetleg a tüszőrepedés hiányát. Én most megyek dokihoz. Neked mint mondtak, hogy alakult?
2014. máj. 21. 21:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia. Most látom,h irtál,bocsi. Hát azóta se történt semmi. Uh szerint van peteérés,viszont valami nem stimmelhet. Ma voltam uh-on,1O.napon vagyok és egy tüszőm már 17 mm-es,doki szerint ez túl nagy,előző hónapokban ilyenkor még csak 13-14 mm volt. Neked hogy alakult a progeszteronod? Nekem azóta nem nézték.
2014. jún. 9. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia, voltam UH-n, ahol cisztat nm lattak, tehat tuszorepedes valoszinu. Volt progiszintmeres a 20. npon, nekem rovidebbek a ciklusaim. 34 volt a progi, mivel 2 ertekben merik, ez a masik mertekegysegben kb. 11-nek felel meg. Eszerint van tuszorepedes.

Igazolhatom, mivel pozitivat teszteltem. A ho is szepen emelkedett, 37 lett es maradt is, am ma, a pozi teszt utan 12 nappal leesett 36.6-ra.

Aggodom, de nem tudok semmit sem tenni, mint varni.

Kerj ujra progiszint merest!

2014. jún. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!