Baba lázban kérdése:

Rendszertelen menzesznél mikor érdemes a terhességi tesztet elvégezni, és mikor van a legnagyobb esélyem teherbe esni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Kb 1 éve nem szedek fogamzásgátló tablettát. Előtte elég sok ideig szedtem, kisebb - nagyobb megszakításokkal. Fiatal koromban fogamzásgátló tablettával állították be a menzeszemet. Most a párommal úgy tervezzük, hogy szeretnénk babát. A ciklusaim 35 - 40 napokra jön meg. Eléggé rendszertelen, és nem tudom kiszámítani az ovulációt sem. A napokban csináltam tesztet ami negatív lett, de az érzés olyan mint ha terhes lennék. Mikor érdemes megismételni?
2014. jún. 7. 16:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi jó tanàcsokat,intézem a beutalómat endo dokihoz,meglàtom h mit tud mondani
2014. jún. 11. 09:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Segítséget szeretnék ismételten kérni! Kértem időpontot endokrinológiára, december 3 - ára van időpontom, előbb nem tudnak fogadni. Mindenhol ilyen nagy a várakozás? Milyen dokumentumokat kell magammal vinni, leleteket?
2014. jún. 18. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el addig egy jó nőgyógyászhoz, aki közben elküld egy pár vizsgálatra Téged és a párodat is. Addig is kiderülhet bármi, amíg eljutsz az endokrinológushoz. Meg addigra már lesz pár vizsgálati eredményed, és nem decemberben kell elkezdeni minden vizsgálatot.

Én is így voltam, mint Te, rendszertelen, hosszú ciklusaim voltak. Nőgyógyász megállapította, hogy PCOS-s vagyok, nem volt peteérésem, és el volt záródva a petevezetékem. Átjárhatósági műtét után rögtön jött a baba, így endokrinológushoz végül nem kellett mennem.

2014. jún. 18. 11:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ!
2014. jún. 19. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másik magán dokit, nézz körül, hogy kit ajánlanak a neten. Merre laksz?
2014. jún. 19. 12:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Tud valaki ajànlani egy jò dokit megfelelő kòrhâzi hàttêrrel?
2014. jún. 20. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Mensmentis.
2014. jún. 20. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!