Van valakinek tüszőrepedés elmaradás szindrómája (folliculus persistens)? Ha igen, milyen kezelést kapott rá?
Kedves utolsó 2 válaszoló,
holnapra megkeresem nektek az eredményeim és bemásolom. Rendesen felnyitottátok a szemem, lehet tényleg orvost kéne váltanom. Mindenesetre holnap megyek vissza ultrahangra és kíváncsi leszek mit fog mondani. De ha továbbra is ott vannak, akkor biztos nem hagyom szó nélkül. Már komolyan néha annyira belezavarodok ebbe az egészbe, hogy teljesen kicsúszik a lábam alól a talaj :(
Köszönöm a segítségetek! :)
Lombikos voltam, brutál mennyiségű stimulálással (nem is egyet csináltunk végig), és ez a nem ritka a 30 centis érett tüsző, ez egy butaság :)
de azért nagyon nagyon nagyon drukkolok nektek!!!
Kedves utolsó válaszoló,
nagyon köszönöm! Megnyugtattál! :)
Jelenleg így állok:
Kicsit esett a hőm, ezért szerintem mensi lesz a vége, bár a késői tüszőrepedés miatt lehet akár beágyazódás miatti hőesés is, de ez már tényleg csak "felesleges" spekuláció :) A melleim nagyon érzékenyek és duzzadtak, más jelem nincs. Majd lesz valahogy :)
szerintem nem beszélt hülyeséget a doki,nálam is kb ez van de nem azért nem ad tüszőrepesztőt mert "túlstimulálódik a petefészek",hanem azért mert ez az lh hatású injekció a cisztára is hatna,azt is meg akarná repeszteni,és az nem túl jó.
Nekem most meg kell várni,hogy a menstruációval elmegy-e a ciszta,és ha nem,akkor abba kell hagynom a clostit.
Kedves utolsó,
ugyanez a helyzet nálam is. Ha nem tűnik el a mensivel, akkor nem is folytathatom a köv. hónapban a clostyt. Tegnap meg is jött, borzasztóan görcsölök és nagyon erős a vérzésem, remélem a következő uh-n már nem lesz ott és folytathatom a clostyt. Szorítok neked is! Írj majd ha gondolod, hogy hogyan alakulnak a dolgok :)
köszi,én is neked.
Mikor kell Uh-ra menned? Nekem a vérzés első napján már menni is kell,és ha oké,akkor folytathatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!