A méhnyakrák műtét is csonkítás? Mit jelent az, hogy csonkítás??? Nem azért nincs értelme, mert jujj, ez egy csonkító műtét, szinte minden sebészeti beavatkozás az, hanem mert rövid távú megoldás, es csak tünetet kezel. És bizony instant nagyon is sokat segít, mint azt az idézetből is láthatjuk, egyszerűen csak egyéb kezelés nélkül értelmetlen.
2014. máj. 27. 06:42
12/21 anonim válasza:
Jó, hagyjuk!
2014. máj. 27. 06:42
13/21 anonim válasza:
Igen 11, ez így van!
2014. máj. 27. 06:44
14/21 anonim válasza:
Csinálni kell a kezelést, diéta, sport, esetleg gyógyszer. Nekem is csak akkor csinálták meg a drillinget, mikor az ideális súlyra lefogytam. Nyílván így nehezebben nő vissza. Viszont babát nagyon akartam.
2014. máj. 27. 06:48
15/21 A kérdező kommentje:
én sikerült neketek teherbe esni
2014. máj. 27. 18:41
16/21 Manka68 válasza:
A drillingnél sajnos a petefészek egy része is megy. :-(
Mondhatjuk, hogy marad elég, viszont ha a hármas kezeléssel maguktól is elmúlnak a ciszták, akkor fölöslegesen veszítjük el. És idővel bizony elmúlnak, csak a legtöbben mire idáig eljutnak, már annyira türelmetlenek, hogy inkább a műtétet választják. Vagy épp nem is tudnak róla, hogy nem a műtét lenne a legjobb megoldás. :-(
2014. máj. 27. 19:42
17/21 anonim válasza:
A PCOS nem egyik percről a másikra alakul ki, a helyrehozatal sem egy pillanat műve. Én tartanám a 3-as, 4-es kezelést és amikor már a szervezetem is készen áll, akkor jöhet a baba. A ciszta csak egy tünete a PCOS-nek, melynek hátterében anyagcsere-betegség áll. Lehet, higy a drilling látszólag eredményt hoz, de attól az anyagcserezavar még fennáll és nem biztos, hogy így kell teherbe esni, inkább jó eredményekkel, egészségesen.
2014. máj. 29. 11:56
18/21 anonim válasza:
1 évig tartottam a hármas (négyes) kezelést, mikor először próbálkoztunk. Első hónapban sikerült és egészséges terhességem volt, tökéletes babám született. Megérte az az egy év. Azóta is tartom a kezelést, egészséges vagyok és fitt, egyáltalán nincs már betegségtudatom, a mindennapok része lett a diéta, mozgás, és örülök, hogy ezt az utat választottuk.
2014. máj. 29. 15:50
19/21 anonim válasza:
Meg ne felejtsük el, kitolódott a gyerekvállalás, és mire rendbejönnének a hármaskezeléstől, kifutnak az időből.
Egyébként hagyjuk már ezt a csonkításos sztorit, átfúrják a falat, és alatta kipukkasztják a folyadékkal teli elöregedett petesejtet. Arról nem is beszélve, ha időben nem áll helyre a kezeléstől a hormonrendszer, a petefészek a kéreg alatt sorvadni kezd, mert nem tud működni, az jobb?! úgy aztán tényleg nem lesz kisbabája az illetőnek.
2014. máj. 30. 08:11
20/21 anonim válasza:
Nyílván itt nem az 1-2 év alatt megoldható problémára gondolok. Láttam súlyos eseteket is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!