Terhes vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. 03. 01-én jött meg utoljára, elmentem orvoshoz és azt mondta, hogy nem lát babát csak üres petezsákot, de már két tesztet is vettem és behúzta a 2 csíkot! Majd 1 hét múlva visszamentem ismét csináltam tesztet és ott is 2 csik volt! Majd látott petezsákot 6 hetes vagyok (állítólag) és csak 6mm-es, és nem látott benne embriót.Két napra rá bevéreztem ( barnás darabos) most meg, mintha megjött volna, igy ma visszamentem és mondta, hogy állítólag elvetéltem, és csinált hüvely Ultrahangot, amin még a petezsák ott volt ugyanúgy! Elküldött HCG-re amin ez állt: HCG eredmény/egység 1690, 00 U/L és referencia nem terhes esetén: <5 U/L! Ma voltam ismét és a petezsák már 8-9 mm-es lett (nőtt) és azt mondta, hogy nem lát benne még babát és, hogy menjek vissza 3 hét múlva! 10.napja véregetek és nem ad semmi gyógyszert, sem nem fog bent a kórházba, azt mondta elment és majd kiürülök valamikor, de mindegy a helyén van és a vérzésemre is annyit mondott, hogy majd elmúlik! Volt valakinek hasonló?

2014. ápr. 22. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

már hétvégén is olvastam a kérdésed, másik orvoshoz kellene menj, ez így nem normális

ha baba van, akkor támogatni kéne a terhességet, ha pedig elvetéltél (én erre gondoltam hétvégén, ezt is írtam Neked), akkor pedig el kellene dönteni, hogy műszeresen be kell-e fejezni a terhességet vagy 1-2 napon belül kiürül magától

2014. ápr. 22. 20:04
 2/5 martif válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz sürgősen keress másik orvost,mert ha terhes vagy akkor gyógyszerre van szükséged de ha elvetéltél és nem teljes a vetélés (inkomplett)akkor műtétre. Missed Ab.Sajnos nekem is így volt .
2014. ápr. 22. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy majd elmegy valamikor a baba ne foglalkozzunk vele. És a vérzés majd elmúlik! Hétfőn megyek HCG-re és kedd reggel felkeresek másik nőgyógyászt mert ez igy nem állapot! Lehet, ha az elején csinált volna valamit nem itt tartanák! A műtéttel kapcsolatosan annyit mondott, hogy nem csinál műtétet mert első babám lett volna igy nem akar kárt tenni bennem! Ezért így szenvedtet :(
2014. ápr. 22. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

most a 7-8 héten vagy, az utolsó menstruációd alapján

már jóval többnek kellene lennie a hcg-nek

itt egy táblázat:

[link]

ez a terhesség megállt sajnos, a doki gyakorlatilag kimondta, hogy nem lesz ebből itt most baba, de (bár nem vagyok orvos) azt gondolom, hogy ebben az esetben, ha ez tényleg biztos, akkor tennie kellett volna lépéseket, nem hiszem el, hogy jó a szervezetednek, ha 3 hétig vérzel, mert csak akkor kell visszamenned hozzá. Ezt a terhességet minden valószínűség szerint műszeresen kell befejezni, nem fog magától kitisztulni és lehetnek nagyobb gondok is, ha a doki csak vár. Sajnos nem minden vetélés zajlik le segítség nélkül, van, aminél kell az orvos beavatkozás, attól függetlenül, hogy első terhesség.

Én továbbra is azt mondom, hogy ebben a helyzetben mielőbb mennék másik orvoshoz, pontosan azért, hogy később lehessen még babád minden komplikáció nélkül.

2014. ápr. 23. 09:39
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Annyiból viszont megértem a doki döntését, hogy a műtétnek nagyobbak lehetnek a kockázatai, mint ha hagyja lezajlani a vetélést. Tudom, szörnyen hangzik. :-(

Viszont az abortusz módszerei nálunk mit sem változtak az elmúlt 20-30 évben, a dokik ma is vakon dolgoznak, a méhnyak tágítása pedig nem éppen kíméletes. :-(

Nem ijesztgetni akarlak, de ha a vérzésed csökken, talán tényleg jobb lenne várni egy kicsit. viszont ha nem, akkor ne várd ki a 3 hetet, menj vissza korábban.

Sajnos sehogy sem jó... :-(

Még egyszer nagyon sajnálom. :-(

2014. ápr. 24. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!