Lehetek szerintetek terhes?
Figyelt kérdés
Elhalt terhességem volt. 2 hétig véreztem ápr. 13-26-ig.
Lefeküdtem barátommal, viszont nem védekeztünk biztonságosan , csak megszakítással! Esténként érzem, hogy fent van a savam és arra kelek az éjszaka közepén, hogy hányingerem van!
2014. máj. 19. 10:31
1/3 anonim válasza:
De érdekes egy dokid van! Az enyém a vetélésem után (én csak 5 hetes voltam) azt javasolta, 6 hétig ne legyünk úgy együtt, és ne is essek újra teherbe egy ideig.
Persze, lehetsz terhes, ha úgy érted, hogy képes-e a tested rá, akkor igen.
De a sav és a hányinger együtt jár, és nem a terhesség feltétlen tünete. Simán lehet pl. össze-vissza evéstől.
2/3 anonim válasza:
Lehet terhesség. Hogy mennyire kockázatos a dolog, az attól is függ, hogy hány hetesen vetéltél el, mekkora műtét volt.
3/3 anonim válasza:
A méhnyálkahártyádnak is fel kell épülni, ilyenkor még sokszor szivacsos.
3 hónap a várakozás kis terhességnél, középidős v agy nagyobb elhalásoknál fél év vagy több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!