Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Syasztok! Ki járt magándokihoz...

Syasztok! Ki járt magándokihoz valamiféle teherbeeséai problémával?

Figyelt kérdés

most szeretnék elmenni!szeretnék hormonsort nézetniIR,PCOS,petéréskövetést,PH értéket,hátha meggyilkolom a katonákat!meg nem tudom,most ezek jutottak eszembe!az lwnne a kérdésem,hogy melyik vizsgálat mennyi lesz,mert nem akarom lekérni ezt a sok vizsgálatot,a doki meg azt mondja,hogy 100000 ft lesz!:-)szóval ez érdekelne!légyszi az is írjon,aki csak egyen vett részt,de azt tudja!

köszönöm

2014. máj. 23. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki a múltkor kétségbeesett mert január óta még nem esett teherbe?
2014. máj. 23. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem én vagyok az!miért?én azert kérdeztem mert az 5.hónapnál vagyunk,voltam 3x dokinál,mert "látható" jelei vannak,hogy nem esek tehetbe,de az sztk-ban a doki csak kezel,gyógyszereket ír fel,amik nem használnak,ahelyett,hogy kiderítse,mitő lehet!azert gondoltam,hogy elmegyek magánba,ha már ugyis fizetnem kell erte,akko gondoltam megnézetek mindent,ami kell a teherbeeseshez,miért egy év múlva menjek vissza!a doki az sztkban felírt eddig 3gyógyszert,mindegyiknél azt mondta,ha nem jó,akkor menjek vissza,visszamentem,mit csinált?,felírt még egy gyógyszert!most tényleg?kísérletezik?hát a f*,ebből elegem lett,úgyhogy lepek!ennyi az en történetem!
2014. máj. 24. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Jah,és nem closty meg ilyenekért megyek,hanem mensi problémaim vannak,kb a cikluson 18.napjától vérzek,a 28.napra pontosan megjön az erős vérzés!3x mentem el ezzel!
2014. máj. 24. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A Syasztokból már tudtam, hogy Te voltál a múltkori is. Már akkor is leírtuk neked, hogy egy teljesen egészséges párnál normálus az 1 éven belüli teherbeesés, 5 hónap után nem kell kétségbeesetten pattogni és meddőségi klinikára rohanni.

Az orvosod viszont tényleg gáz, keress egy másikat és először is nőgyógyászatilag tegyenek helyre, után akarj csak gyereket. Menstruációt megelőző 10 napig tartó vérzés lehet hormonális eredetű is de ciszta is okozhatja. Szóval válts dokit, és gyere helyre nőgyógyászatilag, ne pedig azon görcsölj, hogy neked 5 hónap alatt már teherbe kellett volna esned.

2014. máj. 25. 09:11
 5/6 A kérdező kommentje:
képzeljétek,voltam MAGÁN NŐGYÓGYÁSZNÁL,és két hiba is kibukott,ami miatt nem is eshettem volna teherbe!láss csodát!tudjátok,aki hülye,az szenvedjen és okoskodjon,akinek meg látható problémái vannak,az meg cselekedjen!hááát nem is tudom,h ki jár jobban!egyébként meg megjegyzem,h soha nem estem pánikba,mert....,és azt is megjegyzem,h nem én vagyok az egyedüli,aki így írja a syat!a FIATALOK többsége így írja!nem volt olyan,h kétségbeesetten itt szórakoztam,mivel visszanéztem a kérdéseimet!nem mintha magyarázkodnom kellenne nektek!én legalább cselekedtem,és nem várok a csodára.aki megteheti!bocsi!
2014. máj. 29. 17:15
 6/6 A kérdező kommentje:
linkeljétek be azt a kérdést,amiről itt beszéltek!
2014. máj. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!