Magandokihoz fogok menni. Hogy illo ott fizetni? Meg soha nem voltam es nem tudom mi a szokas.
Szia.
Az Én dokim a vizsgálat után közli az árat :)
De ha a Te dokid nem mondd semmit akkor kérdezd meg tőle,hogy mivel tartozol :)
2 gyerekes 22 hetes kismama
megkérdezed mennyivel tartozol és majd mond egy összeget aztán a kezébe adod a pénzt
Annyit javasolnék, hogy legyen nálad 5 ezres, ezres, kétezres is, mert ha pl. 7 ezret mond és te oda adsz egy 10est akkor jó eséllyel nem add vissza, szokásuk eltenni a többit is
Én mindig a vizsgálat után kérdezem meg, hogy mivel tartozom. Ő megmondja, én fizetek, ő visszaad ha kell, és még számlát is ad!
A pozitív teszt utáni első vizsgálaton annyira be voltam zsongva a jó hírtől, hogy babánk lesz, hogy elfelejtettem fizetni.
Megvizsgált, leültem vele szemben, elmondta, hogy mi újság, megírta a leletet, átadta, én meg mosolyogva megköszöntem a vizsgálatot, és távoztam.
Párommal már a kocsiban ültünk, amikor felkiáltottam, hogy "elfelejtettem fizetni". Nagy fékezés, tolatás...Visszamentem, de pont bent volt a következő. Amikor az kijött gyorsan beosontam, és nem győztem elnézést kérni a dokitól, hogy ez történt. Nagyon kellemetlen volt, de mostmár csak jót mosolygok az egészen! :)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!