Ildiko78 kérdése:
Ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Március végén voltam dokinál aki konkrétat nem mondott csak annyit hogy valami van ott menjek vissza ha nem jön meg de sajnos egy pár nap múlva megjött de csak 3 napig tartott de mégis úgy gondoltam hogy így nem kell visszamennem. Ebben hónapban 11-én kellett volna megjönnie de csak egy napig barnáztam azóta semmi a tesztek március óta mindig csak halvány pozitivak nem erösödnek. Viszont egy hete furcsa mozgolodást érzek ott alul. Igy kértem egy ujabb idöpontot a férjem szerint egy picit nött a hasam. Teljesen bizonytalan vagyok.2014. máj. 23. 18:52
1/6 anonim válasza:
Korai lenne, hogy bármit is nőjön a hasad, a mozgolódás meg pláne abszurd ennyi idős terhességnél.
De persze menj vissza, hogy kiderüljön, hogy mi okozza a barnázgatást.
2/6 anonim válasza:
nekem a dokim azt mondta ha kevesebb ideig volt meg és a vérzés is másmilyen állagra színre akkor még elő fordulhat a terhesség. egyik munkatársam első 2hónapban még menstruált. szóval bármi lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már nagyon rég vágyunk egy babóra. Nagyon remélem hogy jó híreket fog mondani a doki.
2014. máj. 25. 18:26
4/6 anonim válasza:
és mikor mész orvoshoz? szorítók :)
5/6 A kérdező kommentje:
Junius 5-re kaptam idöpontot. Majd megirom mit mondott :)
2014. jún. 1. 10:49
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál annyit mondott hogy a méhnyálkahártyám 10mm megkérdezte hogy mikor kéne lennie a következő menszinek mire én mondtam hogy három nap mulva meglepödött mert ö nem látja hogy meg fog jönni. Ha semmi nem jelentkezne még késöbb se akkor menjek vissza és megint megvizsgál hátha akkor már látszik valami. Szerintetek van mág remény?
2014. jún. 6. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!