Ha április 26. - an volt az utolso menzeszem elso napja, akkor most mikor tesztelhetek leghamarabb?
Szia.nekem is aprilis 26- an jott meg .es majus 6-an voltnyulos feher folyasom.en elso regelibol teszteltem .negativ lett (Xepil).
En iszom az inofolicot.
4/5.vok
A nyulos azt jelenti hogy az igen jo jel.tojasfeherjes nyak amit kett ujadal szet tudol huzni azok a termekeny napok.de lehet feher kres folyas is egyben .minden nonek valtozo.
Amit iszom az inofolic egy eleg draga etrendkiegeszito por.60 tasak van benne.regel este iszom.segit a peteeresben .teherbe esesben.ez lesz a masodik honap en is remenykedem h vegre ossze jott a baba.
6/7.vok.
Szia.mizu veled vanak tuneteid?
Elvileg most vasarnap nem kene megjojon nekem.ma regeltol enyhen szurkalodnak a petefeszkeim es megjon erzesem van melleim feszul.
Ma is teszteltem regel hat persze hogy Negativ lett ;-( gondoltam hatha elob volt ovum.
Te teszteltel kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!