Van-e valaki aki PCOS-BAN szenved ( policisztas ovarium szindroma)?
3ad kezelessel 9 honap utan spontan jott a baba. Problemamentes terhessegbol idore szuletett, 3400g 53cm-rel a lanyom. Most lesz 5 honapos!
Kitartas, sikerulhet:-)
3as kezeléssel 10 hónap után terhes lettem. A baba egészségesen született :)
míg nem kezeltek, akkor voltam terhes, akkor elvetéltem.
A sovány lányok is lehetnek pcos-ok, ez egy tévhit. Mint ahogy az is, hogy a diétatol fogyni kell. Vannak olyan lányok, akik a számukra megfelelően kialakított diétával híznak is (ok meg hizni nem tudnak például)
Sürgősen keress másik orvost, a fogamzásgátló nem megoldás, elfedi a tüneteket, ha abbahagyod, durvábban jöhetnek elő a tünetek. Ez nem kezelés.... Igy nem fog helyrejonni semmi sajnos. Keress egy jo endokrinologust, es egy dietetikust, ezt a dokit meg felejtsd el :) ha jól kezelnek, spontán jon a baba, es nem lesz semmi gond a terhesseggel sem :)
Altalaban a hozza nem értő dokik "kezelnek" fogamzásgátlóval, mert ugye ott van vérzés (bar ez nem menstruacio, hanem mesterségesen előidézett dolog), es igy eltűnnek a cisztak is (nincs peteeres, amiből a cisztak kialakulhatnak), ergo az orvos szerint "meggyógyult".
Sajnos nagyon sok orvos meg a mai napig is igy kezeli ezt az egeszet :(
sajnos én is pco szindromában szenvedek
szeretnék kis babát de nem jőnn őssze volt egy mütétem és most meg inszeminácio kővetkezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!