PCOS vagy egyéb hormonbetegség kialakulhat lelki okok miatt?
Úgy néz ki, hogy igen. Én ma voltam az endokrinológusnál, és azt mondta semmi eltérés nincs a leletemen. A ciklusom összevisszasága a depresszióm miatt van. Arról nem is beszélve, hogy váladék folyik a mellemből, de a prolaktinszintem rendben van.
Azt mondta ha lelkileg rendbe jövök, a ciklusom is beáll.
Köszönöm a válaszokat!
A gluténmentes étrendet kipróbálom. Nem, nem alap. Tudod, nem mindenki olyan okos, mint Te.
Pedig én igazából nem vagyok kimondottan okos. Én semmi mást nem ismerek, mint alkalmazott módszereket.. okos az, aki a működőképes módszereket kidolgozta, én csak sok érdekes dolognak utána tudok nézni.
Például annak, hogy a 160 CH diéta cukorbetegeknek is ugyan úgy eredménytelen, mint PCO-soknak. Nem hoz gyógyulást, túl sok a 160g gyorsan felszívódó szénhidrát az inzulinrezisztencia csökkentéséhez.
Akkor különítsd el a kevés evést az alacsony szénhidrátbeviteltől, és ajánlom figyelmedbe a zsír elnevezésű, rengeteg energiát tartalmazó makrotápanyagot.
Hármas kezelés, meg a lényeg:
A cukorbeteg diéta még mindig csak az anyagcserezavar szintentartásához elég, ezt sok tízezer hagyományosan félrekezelt cukorbeteg igazolja nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!