Lehetek PCOs? (policisztás ovárium szindróma)
Arra lennék kíváncsi, hogy a pco kialakulhat a rendszeresen menstruálóknak is bármikor vagy ez már a menstruáció elején jelentkezik?
Nekem 14 éves korom óta minden hónapban rendszeresen volt menstruációm viszont az utóbbi 3 hónapban nem jött meg. Most fogok menni dokihoz, de nem bírok várni holnapig, félek, hogy ez akár pco is lehet.
Szóval ez kialakulhat bárkinek bármikor vagy nem?
Nem ismerem a betegséget, de ha még nem telt el két év az első menstruációd óta, akkor valószínűleg nincsen baj. Nem fogytál/híztál mostanában sokat? Vagy kezdtél el sportolni? Nem történt valami, ami nagyon megrázott? Mert ezek is simán okozhatják, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. :)
Ahogy olvasgattam, akik írták, hogy ez a betegségük, nekik sosem volt rendszeres a menzeszük, szóval szerintem megnyugodhatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!