Szedtetek terhesvitamint a terhesség alatt aminek vetélés lett a vége?
Vitamin! Most komolyan...
A vetélésnek számtalan sok oka lehet, de a vitamin???
Jajj... olvasgass a vitaminokról egy picit!
szedtem.
de annál a terhességnél is, amiből a babám született. Ez nem ettől függ...
Ez a kérdés pont ugyan olyan volt, mint a "Terhesvitamin segíti a teherbeesést, ugye?"
Vitamint azért szedünk, ha szedünk, hogy karban tudjuk tartani a szervezetünket, egészségünket. Ha lenne ilyen készítmény, de nincs, viszont feltesszük, hogy van, akkor szerinted azt ajánlanák? Lenne olyan kismama, aki beveszi??
Semmi köze a vetélésnek a terhesvitaminhoz. Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd ettél-e paradicsomot terhesen és elvetéltél-e?
Sokféle vitamin közül választhatsz, kicsit másabb az összetételük, de a folsav a lényeg úgyis. Meg az áruk is elég változó. Ráadásul sokan köztük én sem bírtam az elevitet és a gravidát sem, én a Ladeevitet szedtem, abban halolaj is van. Szedj mellé magnéziumot is. Vitaminnal nem tudsz ártani, a mai étkezési szokások, sőt a mai zöldségek, gyümölcsök nem tartalmaznak már annyi vitamint mint régen, a sok kényszeréredt paradicsom, eper stb.
Én Gravidát, mindkét vetélés előtt, alatt. Utána egy évig nem sikerült teherbe esni, de az egy év alatt és most is femibiont szedek. Szerintem semmi összefüggés a márkák között.
37 hkm
Én szedtem, 24 hetesen meghalt. Nincs összefüggés.
Elő semi segíti a teherbeesést, és természetesen nem okoz halált a babánál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!