30. -án laparoszkópia műtétem+átjárhatósági műtétem lesz! Elmúlhat a műtét után, a menses előtti barnázásom? Mikor sikerülhet a kisbaba?
Már sokadjára kérdezed! Már írtam, hogy utána akár azonnal is jöhet a baba. Nyugalom, nemsokára túl leszel rajta és megkapod a válaszaidat!!
Tudom, hogy nagyon nehéz és türelmetlen vagy. Én is átéltem ugyanezt.
A barnázás egyébként elmúlik.
Nagyon-nagyon szorítok érted és a babáért!
Majd írd meg, hogy mi volt!
Nem. A barnazas nem az esetlegesen elzárodott petevezetekektol van, hanem inkább hormongond. Azt néztek nálad?
Ettol meg lehetsz utána nem sokkal terhes, de ez nem ettol van
(Ui: saját tapasztalat)
Igen,nézték a hormonokat októberben,akkor rendben volt!
A doki valami gyógyszert akart adni amit ciklus közepétől kell szedni a barnázás miatt,de utána Uh-on megtalálta a cisztát és a műtét mellett döntött!Ha már ott leszek akkor megcsinálja az átjárhatóságit is!
Nagyon félek,évekkel ezelőtt is műtőben derült ki,hogy baj van és el kell távolítani a jobb oldalamat!
Még azt sem sikerült feldolgoznom,hogy nem vagyok teljes értékű Nő!
A műtét után pszichológushoz fordulok,bármi is legyen az eredmény!Ha már a párom nem segít,úgy érzem nem törődik velem,nem segít átvészelni ezt az egy hetet!
néztek nálad terhelt cukrot ÉS inzulint?
a pcos okozhat cisztákat (és barnázást) simán, azért kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!