Laparoszkópia előtt?
Figyelt kérdés
Laparoszkópia előtti napon élhetek házas életet?Az orvosom azt mondta,hogy a lényeg ,hogy terhesség ne legyen a műtét idején.Miért?Csak azért gondoltam,hogy előtte nap nem hagynánk ki,mert pont akkor van peteérésem.2014. febr. 15. 15:00
1/10 anonim válasza:
Petevezeték átfújás miatt lesz laparoszkópiád?
2/10 A kérdező kommentje:
Szia!Nem,mert átjárhatóságim már volt,szerencsére mindkettő átjárható.Ezért nem értem én sem.
2014. febr. 15. 20:33
3/10 anonim válasza:
Akkor mit csinálnak majd most pontosan?
4/10 A kérdező kommentje:
Ugye már mindent kivizsgált a kaáli is,többek között az átjárhatósági is megvolt,most pedig bekérte ezt a laparoszkópiát,mert Sehol semmit nem találtak.Az Eredmények Állítólag jobbak nemis lehetnének.Ezzel pedig ügye a méhemet és a többi szervecskét,azoknak állapotát nézik.Csak azt nem tudom hogy ha itt is minden ok,akkor mi lesz.
2014. febr. 15. 21:09
5/10 anonim válasza:
Hány éve próbálkoztok? Miket próbáltatok idáig?
6/10 anonim válasza:
Én megpróbálnám a helyetekben, mert ugye azt mondták, hogy terhes ne legyél ami ugye megtapadt megtermékenyített petesejtet jelent. Nos ebbe a kategóriába még tuti nem fogtok beletartozni.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízom,emiatt gondoltam,hogy nem hagyom elszaladni ezt a hónapot.Így is adok ennek esélyt.Mi még csak picivel több mint egy éve próbálkozunk,de én lelkileg nagyon nehezen bírom ezt a sikertelenséget.Szerintem az orvosom is ezért segít mindenben,ahol csak tud.Voltam mindenféle hormonvizsgálaton,voltak clostys hónapok,majd kaáliban méhnyák vizsgálat,átjutnak,Avagy sem a kiskatonák.Átjárhatósági,párom spermaképe,szóval minden.
2014. febr. 15. 22:18
8/10 anonim válasza:
Aviva torna? Nem stresszeltetek rá nagyon a babára? Guthy Georgináról hallottál már?
9/10 anonim válasza:
Mi 10 hónapig próbálkoztunk sikertelenül. Az az igazság, hogy annyira vártam a babát, hogy tiszta stressz és görcs voltam tőle. Aztán nagy vitatkozások árán "elengedtem" és 2 héten belül spontán minden számolgatás nèlkül megfogant a babánk. Kívánom, hogy nektek is minél hamarabb összejöjjön.
10/10 A kérdező kommentje:
Arról nem Hallottam még,kérlek írnál róla valamit?Egyébként én nagyon rászresszeltem,minden gondolatom ekörül forog,nem tudom elengedni magam és másra koncentrálni,nem megy sajnos.Mindenem odaadnám érte.És megfogadtam,ha egyszer ott leszek,hogy kezemben tartom a babámat,segíteni fogok egy párnak,akiket sajnos az anyagi okok hátráltatják ebben.Én sem vagyok milliomos,de ki tudom fizetni az orvosokat,amiért hálás vagyok.Vannak Olyanok,akiknek Ugyanígy minden vágya a baba,de nem tehetik meg.Én ezt eldöntöttem.
2014. febr. 15. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!