Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi időre kaptatok időponto...

Mennyi időre kaptatok időpontot Laparoszkópia műtétre? Petefészek ciszta és átjárhatósági egyszerre lesz!

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
3 hónap
2014. máj. 17. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan 2 hónap, de az is benne van, hogy a ciklus bizonyos szakaszában lehet csak megcsinálni (már nem emlékszem pontosan, hogy mikor is), és ennek egyeznie kell az üres helyekkel a kórházban.
2014. máj. 17. 11:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom,hogy a ciklus mely időpontjában célszerű elvégezni a műtétet!

A doki kérdezte,hogy mikor jön meg és pedig mondtam,hogy ma jön meg!

Nekem tegnap jött meg és 30,.án műtenek!Sajnos a menses megelőzi 2-3 barnázós nap!

2014. máj. 17. 13:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Titeket a ciklus megy napján műtöttek?Nekem a 14-15 nap lesz!
2014. máj. 17. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a ciklus első felében jobb, hogy ne legyen vastag a nyálkahártya, és így kevesebb vérzéssel járjon.
2014. máj. 17. 17:29
 6/8 Manka68 ***** válasza:
Azért csinálják a ciklus első felében, hogy az átjárhatósági vizsgálatnál a kontrasztanyaggal biztosan ne mossanak ki egy megtapadásnak induló embriót. A nyálkahártyához nem nyúlnak.
2014. máj. 18. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Tegnap kiderült, hogy műtét kell (szintén ciszta), és 4.-re kaptam időpontot.
2014. máj. 21. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:
szia mi ujsag veled, hogy vagy? Miert kellett muteni, ezt mi alapjan dontik el?
2014. aug. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!