Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Laporoszkópiám és Hsg-m volt!...

Laporoszkópiám és Hsg-m volt! Többi lent olyan írjon akinek elvégezték ezt a műtétet?

Figyelt kérdés
LAporoszkópiám és Hsg-m volt jan 9-én nem találtak semmi bajt de égettek 3-3 lyukat a petefészkembe mert túl sok tüszőm érik. Jan 31-én megjött február 5. ik. én elmúlt és most 11-én újra megjött még mindig tart . Gondolom a műtét miatt van mert azelőtt rendes volt a menstruációm. Volt más is így Laporoszkópia után?

2014. febr. 22. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem november végén volt laparom!Decemberben rendesen meg jött ahogy kell,de a január kimaradt!De azóta már minden okés!Sztem neked is műtét miatt van!
2014. febr. 22. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.novemberben volt nekem is laporoszkopia mutetem .dec 20- en megjott idoben es rendesen viszont dec 26- an is mevoltt csak enyheben.es lerovidult a ciklusom es keves is.

Igen ez a mutet miatt van.

2014. febr. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!