Melyik meddőségi központot válasszam?
Figyelt kérdés
Már 4 éve próbálkozunk babával,de nem jön össze,voltam a nőgyógyászomnál,hogy vizsgáljon ki,de ezek az sztk-s orvosok csak vizsgálgatnak,aztán ennyi!azt szeretném kérdezni tudtok-e nekem mondjuk Székesfehérvár közelében ilyen intézményt és orvost mondani,aki biztosan segítene,és nem csak egy beteg lennék a sok közül,hanem valóban kivizsgálna?2014. máj. 19. 16:13
1/7 anonim válasza:
Fehérvár nem nagy távolság, én a helyedben feljönnék Pestre a MensMentis-be.
Nagyon profik, odafigyelnek rád, pontosak, nem kell várni, ha időre mész, stb.
2/7 Manka68 válasza:
Szerintem is első körben a mens mentis, és ha szükséges,utána egy pesti meddőségi centrum. Székesfehérvár nagyon gáz, én messze elkerülném.
3/7 anonim válasza:
Én is Fehérvár környékén lakom, nálunk is nehezen jött a baba. Én azt javasolnám, hogy menj el egy normális magánorvoshoz, és ő biztosan tud segíteni, vagy megmondja, hova menj. Én is jártam SZTK-n, de nem haladtunk. Elvittem a papírokat egy magándokihoz, és ő azonnal rávágta, hogy mi a bajom. Elküldött 1-2 vizsgálatra engem is, meg a párom is, és petevezeték átjárhatósági vizsgálatot csinált novemberben. Az eredménye nem lett jó, tovább küldött lombikra, ajánlotta, hogy hova menjünk, stb... Decemberben spontán teherbe estem, a műtétnek és az orvosnak hála:) 23 hetes kismama vagyok. Fel a fejjel, ne adjátok fel a reményt!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyon aranyosak vagytok,hát tudom,hogy Fehérváron nem nagyon foglalkoznak az emberrel,csak nagyon kezdő vagyok és első baba lenne,de már nagyon szeretném,és hát én sem leszek fiatalabb. :-)
2014. máj. 20. 16:00
5/7 anonim válasza:
Én Kecskemétről jártam fel Bp-re. Igaz nődokival, endokrinológussal itt megcsináltattam mindent, amit lehetett TB-re (kivéve inszemeket).
Orvos miatt választottam a bp-i Kaáli-t végül (Krizsa dr-t).
6/7 Goldie76 válasza:
Mens Mentis,Bp. : Dr. Szakács Zoltán! Én is hozzájárok. Nem olcsó, de emberként bánnak veled és mindenben segítenek!
7/7 anonim válasza:
Nem tudom aktuális -e még. Fehérváron nemrég nyílt a Versys, ők nagyon jók, igaz fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!