Budapesten melyik meddőségi központot ajánlanátok?
És miért?? Tapasztalatokat tudnátok mondani? Akár jó, akár rossz.
Hogy lehet bejutni oda. Mennyi a várakozás egy andrológusi vizsgálatra, stb, stb....
Köszönöm előre is
Nekem dr.Sipos Miklós az orvosom(magánrendelésére járok), és Ő a Forgács Intézetben(az intézet igazgató helyettese) is dolgozik, és a vizsgálataimat ott intézte!
Nagyszerű, hozzáértő, tapasztalt orvos, és ember nagy betűvel!Csak ajánlani tudom, örülök, hogy Ő az orvosom!
Én a Budai Meddőségibe jártam(János kórház),Dr.Szűcs zoltánhoz.Teljesen meg voltam elégedve az ellátással,igaz rettentő sokan vannak és a legtöbbször sokat kellett várni.Szerintem szuper szakorvosok dolgoznak ott,tudják hogy mit miért csinálnak.Nekem a második inszem sikerült is.
Bejutni egyszerű,a háziorvos ír egy beutalót és telefonon kérsz egy időpontot.amikor mi voltunk akkor kb 6 hét volt a várakozási idő(2007-ben).Ráadásul minden vizsgálat ingyenes(kivéve a gyógyszerek).
Köszönöm szépen.
A férjemnek is kell beutaló oda vagy csak nekem, és vinnem kell magammal a férjemet az első vizsgálatra is?
Leírnátok nekem, hogy hogy folyik egy ilyen már az első vizsgálatoknál?
Köszönöm szépen.
Szióka!
A második válaszoló vagyok!Ha jól emlékszem akkor csak nekem kellett beutaló!Az első találkozáskor nem történik semmi,csak az anamnézist veszik fel és az eddigi leleteket(amennyiben vannak)nézik át.Ezek alapján dönt a doki a további kezelésről,ami általában spermavizsgálat és a vérből hormonvizsgálat!
szerintem vidd magaddal a férjedet is mert neki is tesznek fel néhány kérdést!
Viszem. Már mondtam neki a programot. És nektek mennyi ideig tartott, mire megvolt minden vizsgálat?
És utána hogy volt?
Köszi a válaszodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!