Eviboy24 kérdése:

Babyt szeretnenk?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretnénk már január óta babát, de sajnos nem akar jönni, voltam dokinál, fölírta a clostybegyet, ill a premenset,13-17 ig vagyok foganásképes egynap 2ször is csináljuk, szedek mellé elevitet, illetve tegnap jött meg a méhpempő, a párom multivitamint szed amibe szelén van, ill béres csepp, méhpempőt is, szerintetek sikerülni fog valaha? Mert már lassan kezdek belefáradni, hogy nekünk nem lehet. Mit tegyek,Egy elkeseredett lány, várom mielőbbi válaszokat, köszzi. Szép napot Evelyne

2014. máj. 15. 10:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha január óta próbálkoztok ez még csak az 5. próbálkozós hónapotok és Temár most totálisan rágörcsöltél a gyerekgyártásra. Egy normál egészséges párnál 1 év alatt jön össze a baba (persze vannak olyan kivételesen szerncsésrk akik rögtön az első próbálkozás alkalmával megfogan a baba, de nem ez az általános, ezek csak szerencsés ritka véletlenek).

Szeressétek egymást ne csak a gyerek miatt szexeljetek kiszámolva az időpontokat óramű pontossággal, mert ez megöli az együttlétek meghittségét. Akkor csináljátok amikor jól esik, vitaminokat persze szedhettek, de ne ez legyen minden gondolatod csak. Járjatok el kikapcsolódni, vagy akár sportoljatok, a lényeg hogy ne napi 24ben pörögj csak azon hogy mikor jön már össze a gyerek (mert akkor soha sem fog sikerülni).

2014. máj. 15. 10:59
 2/21 A kérdező kommentje:
Olyanok írjanak akik ebben a cipőben járnak mint én,és akinek sikerült is.
2014. máj. 15. 11:10
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Ahelyett mindenfélét össze-vissza szedtek, te menj el teljes hormonkivizsgálásra, terheléses cukor és inzulinvizsgálatra is, a párod pedig egy spermavizsgálatra.

Ha minden oké, nálad még szóba jöhet egy átjárhatósági vizsgálat is.

2014. máj. 15. 11:24
 4/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy az orvos nem szivesen kuld kivizsgalasra,azt mondja meg varjunk vele egy fel evet.
2014. máj. 15. 11:30
 5/21 ivilicious ***** válasza:
100%
A párod egyen sok halat, tojást, olajos magvakat, mézet és csípőset :) ne görcsöljetek, jön,ha jönnie kell!
2014. máj. 15. 11:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az orvosod nem véletlenül nem akar elküldeni vizsgálatra, mivel még nagyon korai.

Hány évesek vagytok?

Egyébként saját tapasztalatból mondom, hogy ne stresszelj ennyire ezen. Én is annyira aggódtam, mindent kipróbáltam, hőmérőztem stb...2 év után kiderült, hogy nem átjárhatóak a petevezetőim.

5 hónap az semmi! Ha rendben vagytok mindketten úgyis jönni fog.

Másrészt hallgass az orvosodra!

2014. máj. 15. 12:21
 7/21 A kérdező kommentje:
24,23
2014. máj. 15. 12:23
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok!

Ennyi idősen pláne nem csoda, hogy nem küld el sehova a doki. Ha 35 lennél, akkor más lenne.

É azt tanácsolom, hogy kicsit nyugodj meg, ne görcsölj ezen egyfolytában, mert saját magadnak ártasz vele.

1 év után kezdik el a kivizsgálásokat.

Én is 24 éves vagyok.

2014. máj. 15. 12:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Adjatok magatoknak meg egy fel evet.De addig is miniden honapban elmehetnel meresre hogy tudd mikor van a peteeresed.Nagyon felelotlen doki az aki mindjart clostyt ad,ha van peteeresed teljesen felesleges.mi egy ev utan mentunk egy egy meddosegi klinikara.Ott derult ki hogy enyhe pcom van.
2014. máj. 15. 12:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Édes Istenem!!! 24 éves. Fogalmad sincs, milyen az, ha nem jön, és ha jön, el is megy.

Fél év semmi, inkább nevetséges kategória. :)))

5 évet vártam babára, aztán 24 hetesen el is hagyott. Ez a belefáradás, nem az, hogy 5 hónapot vársz. Innen is van előre, csak intelligencia kérdése.

2014. máj. 15. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!