Eviboy24 kérdése:

Babyt szeretnenk?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretnénk már január óta babát, de sajnos nem akar jönni, voltam dokinál, fölírta a clostybegyet, ill a premenset,13-17 ig vagyok foganásképes egynap 2ször is csináljuk, szedek mellé elevitet, illetve tegnap jött meg a méhpempő, a párom multivitamint szed amibe szelén van, ill béres csepp, méhpempőt is, szerintetek sikerülni fog valaha? Mert már lassan kezdek belefáradni, hogy nekünk nem lehet. Mit tegyek,Egy elkeseredett lány, várom mielőbbi válaszokat, köszzi. Szép napot Evelyne

2014. máj. 15. 10:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mi is január óta próbálkozunk a párommal...tehát ez az 5. hónapunk. Az elején nagyon lelkesek voltunk, aztán kb a 3. próbálkozós hónapnál beláttuk, hogy nem megy ez olyan könnyen mint ahogy gondoltuk. Csalódottak voltunk, főleg én...de 5 hónap még nem olyan sok idő!! :) Még nem szabad arra gondolni, hogy valami baj van meg ilyesmi. Én is próbálom ezt kizárni és bizakodó vagyok még akkor is, ha sokszor iszonyú nehéz.

Nagyon remélem, hogy mielőbb összejön nektek! :)

2014. máj. 17. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!