Hogyan vegyem rá a párom, hogy vizsgáltassa ki magát? 4 éve nem védekezünk, nem esek teherbe. Lehet kérni, hogy engem vizsgáljanak először?
Én már nagyon szeretnék babát, ezért a jövőhéten megyek meddőségi központba, de ha jól tudom a férfit vizsgálják először!
Ő is szeretne babát, de ő a természetre bízná, és nem akar hallani a mintaadásról, mert kellemetlennek érzi, hogy eljöjjön és ott produkáljon. Azt mondja, ha én kivizsgáltatom magam és jók az eredmények, akkor talán benne lenne, de az is úgy, hogy ne kelljen ott produkálnia mert kellemetlennek érzi, hogy a "cuccal teli üvegcsével cammogjon a dokihoz, és nyomja a kezébe"
4 éve szeretkezünk védekezés nélkül, és nem azért mert terveztük akkor a babát, hanem mert úgy voltunk vele, ha sikerül, hát állunk elébe...
Nem voltunk rágörcsölve a dologra, ritkán jött szóba a téma.
Az utóbbi fél-1 évben kezdtem aggódni, hogy azért már 3 év alatt igencsak "besikerülhetett" volna, attól függetlenül, hogy nem néztem sosem, hogy mikor esélyes a dolog, akkor szexeltünk mikor jól esett :)
A lányom is már napi szinten nyaggat kis tesóval, nagyon szeretne, és már mi is, úgyhogy megyünk dokihoz :)
A mellem középidőtől egészen a menstruációmig feszül, és néha picit "duzzadt-meleg" is szokott lenni, ez azóta van jelen, mióta megszületett a lányom. Járok mammográfiára, semmi bajom nincs állítólag.
kedves utolsó.
Köszönöm :)
sajnos telefonrol vagyok és lepontoztalak veletlen (feleg,meddig hasznossal) nem szandekos volt bocsi :(
nálunk úgy volt a "mintaadás",hogy otthon elintézte,majd egy órán belül be kellett vinni a rendelőbe a mintát.Azt még te is be tudod vinni ha ő nem akarja.Ennyi volt az egész.
Erre se hajlandó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!