39 hetes kismama vagyok. Holnap be kell feküdnöm a kórházba mert a dokim azt mondta, hogy ki kell vizsgáljanak mert még maga se tudja hogy fogok szülni, mert nagyon kicsi a medencém. Mit tegyek?
A doktorok sokszor alaptalanul ijesztgetnek.Amikor anyum velem volt várandós,befektették szülés előtt 1 hónappal(gondolhatod mekkora élvezet szülésig bent feküdni),mert 20kg-ot hízott.Volt egy kezdő nőgyógyász,aki azzal riogatta,hogy én is és ő is meg fogunk halni.Anyu ápolónő így nem vette fel annyira,nekem azért még most is rosszul esik.
Én mindig azt mondom,hogy sosem szabad kétségbeesni,mert baba bent még nem maradt,ki fog jönni vagy így vagy úgy.
neked nem kell megijedned,egyszerű vizsgalatok lesznek,méricskélnek meg hasonlók,hogy hogy fog kiférni,ha egyáltalán ki tud a baba.DE,ha úgy látják,hogy téraránytalanság van és biztosra mondják,hogy nem fog kiférni,akkor se ess pánikba,mert akkor császáros SZÜLÉSED lesz.Azért hangsúlyozom,hogy szülés mert ez is szülés,tehát nehogy nekem elhagyd magad és bemeséld,hogy ez nem is igazi szülés mert akkor megharaplak:D
Neked annyi most a dolgod,hogy lenyugszolsz,szépen összekészíted a cuccaitokat,befekszel,készségesen tűröd a viszgálatokat és világra hozod a babádat:)
Így igaz!
Nyugodj meg,gondolj arra,hogy holnaptól már bármikor meglehet a Babád,aki gyönyörű lesz.Ott már biztonságban lesztek.Szerintem holnap miután beérsz már benne leszel az események sorozatában,nem fogsz idegeskedni.
Minden jót kívánok!
39 h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!