Barátnőm babája 2 hónapos és még mindig sárga, illetve eddig csak 30 dkg. hízott születése óta. Mit tanácsoltok? Nem tudom rávenni, hogy vizsgáltassa ki a kicsit.
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 16:54
1/5 anonim válasza:
Csak az orvos tud erre választ adni.Ha nem megy el,akkor komoly baja is lehet a picinek.A súlygyarapodása is nagyon kevés.
2/5 anonim válasza:
Pedig szerintem nem ártana, vagy legalább a védőnőnek kellene szólni!Már sokkal többet kellett volna híznia!!!, És a sárgaság lehet a máj problémájától, illetve az epe problémától is!Sürgősen beszéld rá a dokira!
3/5 anonim válasza:
Ha tudod hol a doki vagy védőnő menj el hozzá és jelentsd be. Minden baba születésekor el kellene menniük házi látogatásra egyszer.A pici bőre sárga? Az baj. Ha csak a szeme fehérje nem tiszta akkor az még elmúlhat. a súlya kevés! 5-6000nek kellene lennie, nem megy a szoptatás? D-vitamint ad a babának?
4/5 anonim válasza:
A kötelező védőoltásra úgyis el kell mennie 2 hós babával. Ott lemérik majd a picurt és a doki is látja majd, hogy valami nem oké. Ha magától nem akar menni, majd a kötelezőnél muszáj lesz. Ha meg arra sem megy el, akkor annak következményei lesznek...
És mi van a védőnővel? Nálunk az első hónapba hetente jött házhoz.
5/5 anonim válasza:
Az ismeretségi körben 2 baba is van, akik ilyenkorúan kórházban kötöttek ki kiszáradás veszélye miatt. A védőnőnek nem tűnt fel, hogy egyáltalán nem híznak a babák, az anyukákkal meg nem tudom mi lehetett, hogy miért nem aggódtak. Gratulálok nekik.
A barátnőd babáját azonnal kórházba kellene vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!