Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik stimu 16. napján volt...

Lombik stimu 16. napján volt már valakinek punctio? Vagy csak nekem tűnik soknak? Elsőnél 11. másidiknál 12. nap volt a leszivás. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,a 4 napos ünnep miatt "játszik" a doki velem és félek,hogy a mostani 3 szép tüszőmből nem lesz semmi a 16.napra.Ma voltak a 9-en 14mm-esek
2014. ápr. 28. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 15. napon volt a leszívás(2 hete), és úgy vettem észre, hogy nem olyan gyorsan nőttek, ahogy én azt gondoltam. Abszolút "kézi vezérlésű" vagy most, kapsz egy injekciót, ami arra szolgál, hogy idő előtt ne repedjenek meg a tüszők. Majd pedig a tüszőrepesztőt, ami után pontosan 36 órára repednek meg a tüszők. Nyugi, nem lesz gond. Nekem úgy néz ki sikerült!!! Sok sikert neked is!
2014. ápr. 29. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is jól elhúzódott a 2. punkció. 17.-napon volt, de nem lett semmi baja a petesejteknek.
2014. ápr. 29. 09:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,első neked gratula és boldog babavárást!!
2014. ápr. 29. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 18. napon volt punkció, 5 napos picúrokat kaptam vissza, és a 28. ciklusnapon már + volt a teszt :)
2014. máj. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!