PCOS Kinek mi volt be ennél a betegségnél ami babát eredményezett?
Olyanok irjanak akiknek uh-os követés mellett és hormonokkal is igazolt PCOS van/volt és babájuk lett.
Nekem closti nem ér nekem smemit, merional meg tulstimuz.
Tapasztalatokat várok. El vagyok keseredve.
Mi lehet a kiút ebből? Kinek mitől lett sikere?
Hormonjaim aránya 1:8
Meforal!. Plusz kiderült pajzsmirigy alulműködésem is van Kaptam gyógyszert, azt mondták legalább fél évig ne is próbálkozzunk, úgysem esek teherbe.
A kisfiam pont -e nagy hír előtti nap fogant, most két éves múlt. ! Ne legyél elkeseredve!
Mi 6 évig próbálkoztunk, persze clostit kaptam,teljesen fölöslegesen, hiszen nem ért semmit. 5 vetélésem volt.
Én napi 2*1000 Meforalat szedek
Hármas kezelés mindenképp: metformin (Meforal is az), diéta, mozgás, és pár hónap türelem.
Mondjuk nekünk más is volt, végül lombikkal sikerültek a pocimba a picúrok, de a hármas kezelést tartottam, tartom.
Amúgy 1,5 metszedést követően léptünk tovább és a closty nekem se ért semmit, merional se sokat, én inszemhez kaptam ezeket.
clostit már kaptam 4 hónapban, ebből 1 hónap merionállal volt kombinálva. A clostitól semmi nem volt, a merionaltól meg egy 30milis egy 14 és egy 16 milis.
Hormonjaim szarok, holnapra vároma terhelt inzulin eredményt.
A diétát már egy éve csinálom, fogytam 10 kg ot de ennyi, nincs semmi változás nem lett kevesebb cisztám, csak a fogyás. Most vagyok 52, nem is megy már le több.
Holnap kapok mercfotmint az endokrinológustól.
Van már gyerekem, ő természetes úton fogant 5 éve.
Semmi hormont nem kaptál abban ahónapban csak azt?
Közben néztek uh-al?
nekem nagyon rosszak a hormonjaim. az arány 1:8 .
Akkor ezért nem hat a closti?
Nem értem a met. összefüggését ebbe a dologba.
Hiába a stimu ha szar a hormon ezt értem. De a met hogy javit a hormonon? Mert értem én, hogy azér tnm elszek terhes mert szar a hormon, de mitől lesz jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!