PCOS Kinek mi volt be ennél a betegségnél ami babát eredményezett?
Figyelt kérdés
Olyanok irjanak akiknek uh-os követés mellett és hormonokkal is igazolt PCOS van/volt és babájuk lett.
Nekem closti nem ér nekem smemit, merional meg tulstimuz.
Tapasztalatokat várok. El vagyok keseredve.
Mi lehet a kiút ebből? Kinek mitől lett sikere?
Hormonjaim aránya 1:8
2012. febr. 20. 17:26
22/31 A kérdező kommentje:
28
prolaktinra kaptam bromocriptint mert folyt a tejem még szülés után 4 évvel is.
2012. febr. 21. 09:39
23/31 A kérdező kommentje:
Azért anniyra nem jók az eredmények hisz az fsh és az lh aránya 1:1 kéne legyen d enekem 8 vagy szeres az egyika másiknak.
2012. febr. 21. 09:40
24/31 anonim válasza:
ja, igen, az az, amit fent is írtál, de a tesztoszteron és a progi a jó. Hm. És jó a dokid? Mens Mentis endokrinológusa nem tud segíteni? Tudod, hiába szuriznak, meg minden, ezt az arányt kéne lecsökkenteni, bár nyilván erre már te is rájöttél. Konkrétan ezzel foglalkozik valaki? A petefészked pco-s vannak rajta polyciszták? Vagy csak azért mondják rád, h PCO-s vagy, mert az arány fordított, és mert nincs peteérésed?
25/31 A kérdező kommentje:
:)
ott figyel a gyöngysor az uh-on , sajnos.
2012. febr. 21. 09:51
26/31 anonim válasza:
Hát nekem akkor itt megállt a tudományom. Lehet neked már drilling (laparoszkópos petefészek megbolygatás) kéne, hogy beinduljon a verkli. Ehhez viszont ajánlom dr. Ujvári Attilát, van honlapja. Nekem is csinálta. Meg ezzel együtt az átjárhatóságit is megcsinálta persze. Jófej, a keze nagyon ügyes, de magán doki sajna csak. Ő amúgy is tudhat segíteni, mert régen a Nyíró meddőségiben dolgozott, nagy veterán.
27/31 A kérdező kommentje:
Ezeken is túl vagyok.
2012. febr. 21. 10:00
28/31 anonim válasza:
oh!!! Nem tudok segíteni, de talán az ima, azt megtehetem még :-)
29/31 anonim válasza:
Szia! A valaszokat olvasva tenyleg nem vagy egyszerü eset...milyen az aktualis prolaktinod? Pajzsmirigy? Az elsö babad hogy fogant? Amit meg javasolni tudok, nezesd meg a D3-vitaminszintedet! Nekem ezze + gyogynövenyekkel + sport sikerült. De nekem a progeszteron volt keves. Fsh-lh-t most nem tudom fejböl...
30/31 A kérdező kommentje:
pajzsmirigy 0,9 pont jó
prolactin most nem tudom fejből de pont jó az is
első babám természetes utón első hónapban fogant Akkor még smemi bajom nem volt, sem policiszta sem egyéb.
2012. febr. 26. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!