Titeket miért küldtek pulmonológiára? Mi volt a baj? Visszatérő betegség volt? Hányadik betegségnél irányítottak oda?
Visszatérő hörghurut, mandulagyulladás miatt küldtek minket pulmonológiára. Illetve nem is visszatérő, hanem folyamatos, hónapok óta tartó. Mi magánorvoshoz vittük, mert az sztk-ba nagyon hosszú volt a várólista. Hát gyakorlatilag a semmiért fizettünk 10ezer forintot. Semmi újat nem mondott, csak olyanokat amiket eddig is tudtunk. Nem is javasolt semmilyen kezelést sem. Csak a fiam gyógyszer adagolását állította át 1*10-ről 2*5 cseppre.
De azóta se javult a helyzet.
Köszönjük. 2 és fél éves. Augusztus közepe óta megy ez nálunk.
Nem, mi zyrtecet kapunk. Mert az orvosunk szerint mindent az okoz, hogy allergiás. Abból kapott napi 10cseppet, utána 2*5-öt és most megint 1*10-et. Meg még immonotrofinát kap mellé, az meg csak immunerősítő. De semmit sem változik a helyzet.
Szia!
Az én fiamnak 4x volt hörghurutja,1x tüdőgyulladása,amikor kértem beutalót.
Nem értem el vele semmit,azt mondta az orvos majd kinövi:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!