Mért nem látható a baba?
Reménykedni lehet és kell is, de azért nagyon ne éld bele magad, az üres petezsák is nőhet. A vérzés semmiképpen nem normális dolog, főleg 10 napja... A HCG pedig 2 hét alatt ürül ki. De ha mész a héten is, akkor összehasonlítva a mennyiségét a múlt hetivel, már világosan fogtok látni. (Ha ez még élő terhesség, nagyságrendekkel többnek kell lenni, mint múlt héten. Ha a nőgyógyászod pont nem ér rá, a háziorvosodhoz is elviheted, az eredményt neki is kell tudni értékelni.)
A "kidurranás" alatt gondolom vérömlenyt értettek, az gyakran előfordul állítólag korai terhességeknél. Fekvést és imát szoktak rá javasolni, mert amikor "kidurran", általában magával rántja a petezsákot is.
De ezt viszont látnia kellett volna az ultrahangon, így szerintem nálad nem ez az eset van.
Írd meg, mi lett veled.
Szia! Még mindig vérzek! Ma csináltattam tesztet és halványabb csikot húzott be :( 2 hét múlva megyek vissza a nőgyógyászomhoz, jövőhéten meg Hcg-re. De nagyon úgy nézz ki, hogy elvetéltem :( Vagyis elhalt baba bennem! :S De mjd kiderül pontosan 2 hét múlva!
Köszönöm az érdeklődést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!