Mért nem látható a baba?

Figyelt kérdés
03.01-jén jött meg utoljára és az orvos nem látott sokáig semmit, majd múlthéten látott egy 6mm-es petezsákot! De embriót nem lát benne! Mitől lehet ez? Nem lenne benne baba, vagy elhalt?

2014. ápr. 17. 14:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok neked!!!!Remélem itt lesz ez a baba!!!
2014. ápr. 17. 23:04
 22/29 anonim ***** válasza:
sztem ne aggódj a b.nőmnek ugyanez volt 1 hónapja ,h nem látott mást az orvos 7 hetesen csak petezsákot majd már majdnem 9 hetes volt és akkor volt már baba szívhanggal :)ezek szerint tényleg mindenkinél más!! nekem 6 hetesen 6mm -es embrió volt szívhanggal :)20hkm :)
2014. ápr. 18. 06:43
 23/29 anonim ***** válasza:
nagyon drukkolok,majd ird meg mi volt az orvosnal.
2014. ápr. 20. 13:30
 24/29 anonim ***** válasza:
Drukkkkkkkkk!!!!
2014. ápr. 21. 08:11
 25/29 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál és 7-8 mm-es petezsákot látott megint, de embriót még most sem! A héten megyek ismét HCG-re, de ma van a 10.nap, hogy vérzek, de nem ürültem ki egy kicsit sem mivel minden változatlan! 3 hét múlva ismét vissza kell mennem!
2014. ápr. 22. 13:21
 26/29 anonim ***** válasza:
nagyon szorítok kérdező!!!!Írj mi van veled,amint tudsz valmit!
2014. ápr. 23. 07:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Reménykedni lehet és kell is, de azért nagyon ne éld bele magad, az üres petezsák is nőhet. A vérzés semmiképpen nem normális dolog, főleg 10 napja... A HCG pedig 2 hét alatt ürül ki. De ha mész a héten is, akkor összehasonlítva a mennyiségét a múlt hetivel, már világosan fogtok látni. (Ha ez még élő terhesség, nagyságrendekkel többnek kell lenni, mint múlt héten. Ha a nőgyógyászod pont nem ér rá, a háziorvosodhoz is elviheted, az eredményt neki is kell tudni értékelni.)

A "kidurranás" alatt gondolom vérömlenyt értettek, az gyakran előfordul állítólag korai terhességeknél. Fekvést és imát szoktak rá javasolni, mert amikor "kidurran", általában magával rántja a petezsákot is.

De ezt viszont látnia kellett volna az ultrahangon, így szerintem nálad nem ez az eset van.

Írd meg, mi lett veled.

2014. ápr. 23. 11:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Szia ! Hogy vagy?
2014. ápr. 26. 17:07
 29/29 A kérdező kommentje:

Szia! Még mindig vérzek! Ma csináltattam tesztet és halványabb csikot húzott be :( 2 hét múlva megyek vissza a nőgyógyászomhoz, jövőhéten meg Hcg-re. De nagyon úgy nézz ki, hogy elvetéltem :( Vagyis elhalt baba bennem! :S De mjd kiderül pontosan 2 hét múlva!

Köszönöm az érdeklődést! :)

2014. ápr. 27. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!