Mért nem látható a baba?

Figyelt kérdés
03.01-jén jött meg utoljára és az orvos nem látott sokáig semmit, majd múlthéten látott egy 6mm-es petezsákot! De embriót nem lát benne! Mitől lehet ez? Nem lenne benne baba, vagy elhalt?

2014. ápr. 17. 14:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
50%

miért nem kérdezted meg az orvost, hogy ez mit jelent?...

ide mindenki kiirja a hülyébbnél hülyébb kérdéseket, amire általában az orvos, a szülésznö vagy éppen a google egyböl -dob egy választ.... mindenki meg van kukulva az orvosnál?? vagy a védönönél? vagy ennyire informálatlanok egyesek?

2014. ápr. 17. 14:08
 2/29 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha az orvos mondott volna valamit én sem itt lennék! És nem "pont téged" kérdeztelek, hanem valaki normális embert, aki tud nekem segíteni és átélte ugyan ezt, amit én! De látom TE nagyon nagyon okos vagy, ha te is itt vagy fenn ezen az oldalon...
2014. ápr. 17. 14:14
 3/29 anonim ***** válasza:
40%

és az nem jutott el az agyadig, ha nem mond semmit akkor minden rendben van???? vagy ha nem értesz valamit, miért nem kérdezel rá akkor és ott? akkor valoszinüleg elmondaná neked, hogy nem minden esteben látszodik még az emberio 6-7.hétben...

jah, itt vagyok, mert 39. hetes terhesen baromire unatkozom.

2014. ápr. 17. 14:20
 4/29 anonim ***** válasza:
Sajnos előfordul, hogy nem fejlődik baba. Pozitív volt a teszted? A 7 héten (ha jól számolom, most van) már kellene szívhangnak lenni. Ha nincs, az baj, és ezt kellett volna mondania az orvosodnak, illetve visszarendelni pár nap mulvára, vagy elmondani, mi a teendő, ha már nincs remény.
2014. ápr. 17. 14:21
 5/29 A kérdező kommentje:
2014. 06. 01-jén jött meg utoljára, elmentem orvoshoz és azt mondta, hogy nem lát babát, de már két tesztet is vettem és behúzta a 2 csíkot! Majd 1 hét múlva visszamentem ismét csináltam tesztet és ott is 2 csik volt! Majd látott petezsákot 6 hetes vagyok (állítólag) és csak 6mm-es, és nem látott benne embriót.Két napra rá bevéreztem ( barnás darabos) most meg, mintha megjött volna, igy ma visszamentem és mondta, hogy állítólag elvetéltem, és csinált hüvely Ultrahangot, amin még a petezsák ott volt ugyanúgy! Elküldött HCG-re amin ez állt: HCG eredmény/egység 1690, 00 U/L és referencia nem terhes esetén: <5 U/L! Ez az, hogy ő sem tud semmit pontosan! Ma is vettem tesztet és 2 csík, de ő babát meg nem lát :S
2014. ápr. 17. 14:23
 6/29 anonim ***** válasza:
26%

" akkor valoszinüleg elmondaná neked, hogy nem minden esteben látszodik még az emberio 6-7.hétben... "

Ha a 39. hétben vagy, tudnod kéne, hogy a 6 héten van szívhang, lekésőbb a 7-en.

Nem tudom, mit pattogsz itt, senki nem kérte, hogy hisztizz. Mindenki olyan hülye kérdést tesz fel, amilyet akar. Ha nem akarsz, ne válaszolj. Válassz értelmes kérdéseket.

Ja... és a babádhoz remélem több türelmed lesz majd, mert ő sokkal nagyobb hülyeségeket fog kérdezni az elkövetkezendő kb. 20 évben...

2014. ápr. 17. 14:23
 7/29 A kérdező kommentje:
03.01-jén *
2014. ápr. 17. 14:24
 8/29 anonim ***** válasza:
Ez jó! 8-10 hetes ultrahangon már lát benne embriót és méretet is tud mondani. Akkor már a kis gerincet is fogja látni. Ne aggódj, ha baj lett volna akkor mondja, de még ilyen korai terhességnél is bármi lehet. Az első válaszoló nem csak unatkozik, hanem rosszindulatú és depis. Az viszont árt a babának.
2014. ápr. 17. 14:25
 9/29 A kérdező kommentje:
Tegnap elküldött HCG-re és kedden kell visszamennem, de az azt mutatta, hogy terhes vagyok
2014. ápr. 17. 14:26
 10/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztató tanácsokat és válaszokat! :) Ezer hála érte!
2014. ápr. 17. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!