Euthyrox segíthet?

Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozunk a babával,sajnos eredménytelenül. A pajzsmiriggyel gondjaim voltak euthyroxot szedtem rá, a fogamzásgátló és az euthyrox eléggé roncsolta a májam, és a TSH értékem is helyreállt, így már nem kellett szednem. Legutóbb mikor voltam az endokrinológusnál azt mondta, hogy szedjem tovább az euthyroxot, mert attól hogy az érték normális, még kezelni kell. Úgy hallottam,hogy ha kezelve van gyógyszerrel, az segíthet a teherbeesésben. Véleményeket, tapasztalatokat várok. Köszönöm!
2014. ápr. 2. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetesen szedni kell tovább, hiszen a gyógyszer miatt jó az érték.
2014. ápr. 2. 20:51
 2/6 Manka68 ***** válasza:
Az első hozzászólónak igaza van, a gyógyszer miatt jó az érték. Ez nem olyan, mint az antibiotikum, hogy szeded egy darabig, és meggyógyulsz. Ez a gyógyszer azt az anyagot tartalmazza, amit a pajzsmirigyed nem tud megfelelő mennyiségben előállítani. Ha abbahagyod a szedését, megint romlani fog az állapotod.
2014. ápr. 2. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Kb.2 éve nem szedem, és most jó az értékem.
2014. ápr. 2. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézesd meg mégegyszer ha akkor is jó akkor nem kell gyógyszer, lehet anno valami betegség miatt volt rossz.
2014. ápr. 2. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Azóta többször is nézték már,de ennek ellenére az endokrinológus azt mondta szednem kell a gyógyszert. Előtte évekig még gyógyszer mellett se akart helyreállni.
2014. ápr. 2. 21:44
 6/6 Manka68 ***** válasza:
Megkérdezhetem, mennyi ez az érték?
2014. ápr. 3. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!