PCO, IR pajszsmirigy alul működésem van, szerintetek a cickafark és málnalevél keveréke a ciklus első felében a másodikba a palástfű segíthet?
Jajj ilyen varázsszernek tűnő gyógyfüvekkel ne kísérletezz. Nem segíthet, SŐT még jobban összekavarhatja a ciklusod!!!
A PCO-IR-re jó esetben kapsz Meforalt, a pm-re Letroxot. Ezek segítenek! Ne kavarj bele még jobban! Ha nagyon szeretnél valamit még pluszban tenni, akkor diéta, sport, E-vitamin, Folsav. Terhesvitamint NE, csak kizárólag olyat amiben nincs jód, mert felviszi a TSH értéked, ha meg babásan szeded még többet ártasz vele mint használna.
A vitamin és folsav kizárt hogy bekavarjon.
Kellene egy hormonvizsgálat.
Én is ezeket szedem, és még ráadásként Bromocriptint, nekem ezt tette rendbe a ciklusom.
Szia!
Úgy tudom, a womens krém hormontartalmú, talán az kavart be, hogy abbahagytad. Idővel rendeződni fog enélkül is a ciklusod, ha betartod a diétát, szeded a metet, pm gyógyszert és mozogsz.
Türelem és kitartás! Meglesz az eredménye! :-)
Lehet rajtam is a bromokriptin segíteneert közelít a határhoz s prolaktinom :( majd kerek ellenőrzést.
Azért vok ideges mert júniusba 29 utána 27 es most 35 napos volt es a pajzsmirigyem is 1,66 lett de hogy romlott a ciklus es nem fogytam a doki emeltt meg egy picit az euthyroxon.megint távolinak érzem :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!