Mennyire elítélendő az, ha valaki a férfi tudtán kívül esik teherbe?
2 éve párkapcsolatban vagyunk. Őrülten szeretnék gyereket, de párom a kapcsolat eleje óta folyton hárít. Várjak még egy kicsit, nem igaz nem tudok várni stb. Ő még nem áll készen, még addig ezt meg ezt meg ezt le kell rendezni, de ő is akar csak nem most.
Nekem az utóbbi időben sírógörcseim vannak menstruációkor. Egyszerűen elborul az agyam. Ez az egy téma amiből veszekedés szokott lenni. Azt mondja értsem meg, én próbálom, de úgy érzem ő nem ért meg engem. Vagy elbeszélünk egymás mellett. 10 éve gyermeket akarok. A kapcsolat elején ezt elmondtam neki. Azt mondta rendben, ő is akar. Csak adjunk még magunknak 1 évet. Aztán még egy kicsit még egy kicsit és most tartunk itt. Szeretem őt. De úgy érzem ez megmérgezi a kapcsolatunkat. Megszakítással védekezünk, terméketlen napokon naptármódszerrel. Az utóbbi fél évben többször megfordult a fejemben, hogy "véletlen" elszámoljam magam. De aztán nem tudom, hogy tudnék a szemébe nézni. Ha meglátná a gyermekét szerintem szeretné és jó apa lenne. Kétségbe vagyok esve. Jó a kapcsolatunk, sok időt töltünk együtt, sokat beszélgetünk, ha veszekszünk akkor csak ezen.
Szerintem is túl sok időt csesztetek el egymásra. Mondd meg neki, hogy van gyerek, vagy akkor menjen amerre lát, ne hülyítsen tovább.
Nem tisztességes dolog vkire ráerőltetni egy gyermeket, de az sem tisztességes dolog, hogy ő megfoszt ettől az élménytől.
Legalább akkor mondaná nyíltan azt, hogy nem kell gyerek és kész. De ez a hitegetés mindennél rosszabb.
Egyébként szerintem ha "véletlen" teherbe esnél, lehet el is hagyna....
Legundorítóbb amit egy nő tehet. Az egyedülálló anyák táborát erősítheted akinek a gyerekére majd 2 hetente hétvégente is szarik az apa. Az egy dolog, hogy a saját életedet tönkre cseszed vele, de nem gondolod, hogy ennél a gyereked is többet érdemel?
2 év egyáltalán nem olyan sok idő egy kapcsolatban még.
"nem szeretne gyermeket akkor miért nem óvszerrel védekeztk? Így azért minden hónapban van egy kis esély hogy baba lesz"
Miért ha óvszert húzna a nő nem szedne gyógyszert akkor i meglenne az esélye. Persze akkor semmi esélye, hogy nő átverje de átverve nem is véletlen lenne.
Tehát, a megismerkedésetek óta a gyerektémával...én már otthagytalak volna.
Ő meg arra vár, hogy jobb jöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!