Mennyire elítélendő az, ha valaki a férfi tudtán kívül esik teherbe?
2 éve párkapcsolatban vagyunk. Őrülten szeretnék gyereket, de párom a kapcsolat eleje óta folyton hárít. Várjak még egy kicsit, nem igaz nem tudok várni stb. Ő még nem áll készen, még addig ezt meg ezt meg ezt le kell rendezni, de ő is akar csak nem most.
Nekem az utóbbi időben sírógörcseim vannak menstruációkor. Egyszerűen elborul az agyam. Ez az egy téma amiből veszekedés szokott lenni. Azt mondja értsem meg, én próbálom, de úgy érzem ő nem ért meg engem. Vagy elbeszélünk egymás mellett. 10 éve gyermeket akarok. A kapcsolat elején ezt elmondtam neki. Azt mondta rendben, ő is akar. Csak adjunk még magunknak 1 évet. Aztán még egy kicsit még egy kicsit és most tartunk itt. Szeretem őt. De úgy érzem ez megmérgezi a kapcsolatunkat. Megszakítással védekezünk, terméketlen napokon naptármódszerrel. Az utóbbi fél évben többször megfordult a fejemben, hogy "véletlen" elszámoljam magam. De aztán nem tudom, hogy tudnék a szemébe nézni. Ha meglátná a gyermekét szerintem szeretné és jó apa lenne. Kétségbe vagyok esve. Jó a kapcsolatunk, sok időt töltünk együtt, sokat beszélgetünk, ha veszekszünk akkor csak ezen.
Jesszus! Inkább orvoshoz menj! Ez már beteges! Én is hárítanék ha iyen hisztérikus vagy! És mèg nem is vagy terhes...
Ha nem jön össze elsőre, hanem még próbálkozni kell, mit fogsz csinálni?
Kicsit olyan, mintha a spermája fontosabb lenne szerencsètlen pasinak, mint ő maga...csak egy eszköznek kezeled!
A lehető legnagyobb mértékben elítélendő. Nincs jogod másnak az életét fenekestül felforgatni. Igazán adhatott vólna a jóisten érett gondolkodást is a szülési jogkör mellé. Érthetők az anyai ösztöneid, de ezt ne. Van más pasi is a világon.
"de ő is akar csak nem most" na ezzel szerintem hagyd a közönséget. Nem fog senki asszisztálni - nagyon remélem! - az önhitegetesédhez, főleg nem ilyen szövegeken keresztül.
És az emberek mindig igazat mondanak...
Igen, ezt mondja, hogy kitérhessen a vita elől. Ezt pont annyira gondolja komolyan, mint amikor valaki egy hete mindig holnap kezd el készülni a vizsgájára.
Pedig csak hitegeted magad!
Ő nem veled képzeli el az egész életét. Nem vesz feleségül, és nem is akar gyereket!
Mivel te hisztizel a gyerek miatt, azért mondja, hogy majd. Nem akarja a kényelmes életét feladni.
Ha viszont terhes lennél, ott hagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!