Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy férfi szereti a feleségét, de havi szinten néha prostikhoz jár?
Ha szereti a feleségét, mindent megtesz érte és odaadó, de havonta néha örömlányokhoz jár, mert a változatosság gyönyörködteti, de csak érzelemmentesen szexel egyet mert igénye van rá.
Akkor is szemét az ilyen férfi, ha egyébként a felesége maximálisan boldog mellette és szereti őt?
Szerintem igen. Ha nem tud megmaradni 1 nőnél, miért vette feleségül?
Illetve attól is függ a válasz, hogy a feleség tud-e erről, áldását adta-e erre.
A megcsalás, az megcsalás. Bár szerintem eléggé lealacsonyitja magát azzal, hogy ráadásul prosti.
Ez már bőven az a kategória, (pofátlanság,szándékosság,rendszeresség) amikor azt mondom, hogy nincsen mit megfontolnia a megcsalt félnek, és kár erőlködni a kapcsolat megmentésén, mert totál értelmetlen.
Ez az út vakvágány, minden szempontból.
Ugyan már, Hát minden férj ezt csinálja!
[irónia off]
Tudod én is megnézem a szép nőket.
De addig nem fogok hozzájuk nyúlni, ameddig az nincsen ledumálva, és mondjuk egy hármast össze nem hozunk. A másik háta mögött NEM csinálok ilyesmit. És ezzel nagyon nem vagyok egyedül a világban.
És azt a mondást hallottad, hogy egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban?
Szerintem ilyen nincs, hogy valaki nem bírja ki, hogy más nővel ne legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!