Szülés 37-38 évesen - nem késő?
5. vagyok
de, éreztem ugy, ha gonoszkodni akartam, mondtam is neki, hogy nekem miért nincs olyan fiatal, csinos anyukám, mint x, y-nak, akit 17 évesen szültek :)
de ez kb. 12 éves koromig tartott, utána már hálát adtam az égnek, hogy az édesanyám okosabb, bölcsebb, nyitottabb gondolkodásu volt, ellentétben a barátaim, osztálytársaim szüleivel. kellö erkölcsi és érzelmi alapot tudott adni, ahhoz, hogy késöbb sikeres legyek. nem láncolt magához, nem volt maradi gondolkodásu.
Én a másodikat 36 évesen, a barátnőm szintén a másodikat 39 évesen szültem/szülte. Egy "bajunk" volt mindkettőnknek: nehezebben viseltük a terhességet, mint az elsőnél 32, ill. 33 évesen :)
Ja, a lényeg: egészségesek a gyerekek, a terhesség nem volt problémás (nekem volt terhességi diabéteszem, de ez nem kortól függ).
Komoly orvosi okok miatt szültünk mindketten császárral (nem a korunk miatt), én nagyon gyorsan felépültem mindkettőből, a barátnőm meg átlagos idő alatt. (csak azért írom, hogy majd a császár miatt se izgulj, ha úgy kell szülnöd)
Mi is 37 évesek vagyunk, szeretnénk első kisbabát.
Későn találtunk egymásra.
Az mondják, a gyerek megfiatalít, kívánom, h. sikerüljön és sokáig éljetek szeretetben-egészségben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!