Lennél e önzetlenül petesejt donor? Segitenél hogy egy másik nő is anya legyen?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 13:03
1/20 anonim válasza:
Igen. Sőt én ki is hordanám. A barátnőméknek nem sikerül a baba (5 missed ab). Bármikor vállalkoznák rá!
2/20 anonim válasza:
Én is lennék. Ki nem hordanám, mert nem tudnék róla lemondani, de a petesejtemet felajánlanám.
3/20 anonim válasza:
lennék.
főleg azért, mert nekünk is nagyon sokára született meg a babánk, lombikkal végül.
kihordani nem, mert nem hiszem, hogy le tudnék mondani róla
4/20 anonim válasza:
Simán. Kihordani én se hordanám ki, én is pont azért mert nem tudnék lemondani róla.
5/20 anonim válasza:
igen, és ki is hordanám, a nővéremnek 2 babája halt meg koraszülés miatt, ő nem tudja kihordani.
7/20 anonim válasza:
Nem és nyugodtan leszállhatsz rólam a privát üzeneteiddel.
8/20 anonim válasza:
Petesejtet adnek, de ki nem hordanam. Tulsagosan megszeretnem, nem tudnek lemondani rola.
9/20 anonim válasza:
Nem, nem lennék.
Nem önzetlenség-önzőség spektrumán vizsgálandó kérdésnek tekintem.
Nem lennék, és nem is fogadnék el, sem donor spermát, sem donor petesejtet (vannak termékenységi problémáim sajnos). Anno a teherbeesési próbálkozások idején ebben teljes egyetértés volt köztünk a férjemmel, és most is így látjuk, hogy van már egy kislányunk. Ő orvos, ezer és egy okot tud sorolni pusztán élettani szempontból, hogy miért nem bírná a tudatot, én csak annyit tudok mondani, hogy nem, mert nem lennék rá képes.
10/20 anonim válasza:
Szia.nagyon szívesen segítenék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!