Egy ismerősöm burkoltan arra kért, hogy adjak nekik petesejtet. Hogy működik ez a dolog?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy egy bizonyos személynek nem ajánlhatom fel, de konkrét dolgokat nem találtam erről a dologról. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?2013. márc. 21. 06:41
1/5 anonim válasza:
Magyarországon petesejtjet anonim donaciokent ismeretlen személynek, illetve személyre szolo donaciokent közeli rokonnak lehet adományoznak. Ismerősnek nem lehet.
2/5 anonim válasza:
Csak rokonnak lehet adományozni.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mi a törvény pontosan, de ismerösnek soha nem adnék. Ès szerintem te se tedd.
Gondold végig, hogy az a gyermek a tied lesz, a te véred a DNS-d a te mindened lesz benne. Tegyük fel meghal a saját gyermeked, és már nem lehet másik saját, nem esne rosszul, hogy bezzeg a barátnöd gyereke aki a tied igazán meg sem ölelheted.
Èn úgy tudom, hogy úgy müködik, hogy ha valaki ad anonum petesejtet akkor lehet mondani, hogy x ajánlásával, és x elörébb kerül a várólistán. Így nem x fogja kapni a te sejtedet, de óriásit segítettél vele.
Viszont csak szült nök adhatnak mert úgy tudom nagy a konckázat a meddöségnek.
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, Magyarországon csak rokonnak lehet adni.
5/5 anonim válasza:
csak egyenesagi rokonnak adhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!