Komolyan vannak nők akik petesejtet árulnak?
Bizony nem kevés pénzt kérnek érte. Kevesen teszik ezt meg pusztán jóságból, akkor is inkább családtagnak.
Én nem ítélem el. Rengeteg hormont kap ilyenkor, aki adja a petesejtet, és sok kellemetlen mellékhatása van, fájdalommal is jár... Szóval azért ez női részről nem annyira egyszerű. De a spermadonor is kap pénzt, pedig annak leadása semmi kellemetlenséggel nem jár -sőt :D -
Szóval igen, ez pénzbe kerül, ha az embernek nincs rokona, aki felajánlja, hogy segít. nem tudom, pontosan mennyit kérnek, és mennyire változóak az árak, egyszer valahol 200 000 Ft-ot olvastam.
2. vagyok
Az a helyzet, hogy üzenetet küldött vki, hogy miért nem jobb nekem a lombik, de inkább itt válaszolok. Azért lenne jó a béranya, és nem a lombik, mivel ugyan már egy gyerekem van, de komoly magas vérnyomásom és egyéb problémám mellett most töltöm be a 43 életévemet. Ebben az életkorban nem szívesen kockáztatnám az életemet és azt sem, hogy az első gyerekem anya nélkül nőjön fel. Más országban van béranya, nem ítélik el, csak itt nálunk fáj a politikusoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!