Picsusz kérdése:
E vitamin. Miért is jó, mennyit kell szedni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy akinek nehezen jön a baba,annak e-vitamint javasolnak.Úgy tudom a vékony méhnyálkahártyát is vastagítja.Tapasztalatok,akiknek segített?És mennyit kell naponta szedni belőle?2014. febr. 23. 12:39
1/7 Gyönyörűséges válasza:
Még azt is olvastam, hogy a gátnak is nagyon jót tesz, elkerülhető a gátmetszés.
2/7 A kérdező kommentje:
Az jó.De akkor a méhnyálkahártyát tényleg vastagítja?Mert nekem nem ártana.
2014. febr. 23. 16:36
3/7 anonim válasza:
igen a nyh vastagításra jó.Én lombikos vagyok onann tudom,2naponta járok uh-ra.napi 3szemet szedek belőle és csodákat tesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Az hány mg a 3 szem?Én is elkezdtem tegnaptól,remélem segíteni fog.
2014. febr. 23. 21:14
5/7 anonim válasza:
én 400 mg-ból napi 1 szemet szedek, bőven elég, ha túl vastag lesz,akkor meg azért nem fog sikerülni a beágyazódás
6/7 A kérdező kommentje:
Én úgy szedem,hogy a 100mg-osból 2 szem.Akkor ez kevés lesz?
2014. márc. 9. 12:30
7/7 anonim válasza:
szerintem ilyenkor kevés, ha valamilyen hormonpótlást kapsz, akkor pláne,mert vékonyítja a nyálkahártyát. legközelebb ha tudsz vegyél 400-asat, és akkor napi 1 szemből megoldod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!