Mielőtt leszolnátok Nő vagyok, csak a párom regisztrált az oldalra, ma megjött, eddig cickafark teát ittam és vitaminokat is szedtem, most még megvan addig is igyam a cickafark teát, és szedjem a vitaminokat, vagy most szüneteltessek?
Jó sok mindent szedsz. Hormonokat néztek már?
A cickafark a peteérést segíti, így csak közép ideig idd, utána ne.
Szerintem vitamin mehet, de akkor szedjél valami olyan készítményt, ami kimondottan a babatervezés időszakában ajánlanak és abban benne van minden. Pl. Femibion 800.
Ha már régóta próbálkoztok, akkor mindenképp érdemes egy 3. és 21. napi hormon vizsgálat vérből. Erre beutalót a nőgyógyász adhat. Illetve párodnak egy spermakép.
Én biztos, hogy nem szednék és innék össze-vissza mindent, amíg ezek nincsenek meg.
Pl. a cickafark teát sem jól ittad. És bár gyógytea, de hatással van a hormon működésedre.
Egy csomó gyógynövény készítménynek van nem kívánt mellékhatása, ha nem jól használod.
Az, hogy a nőgyógyász mit állapít meg UH-al vagy "kukucskálással" :) , az egy dolog.
A hormonok nem látszanak. Mindenképp kérj egy ilyen beutalót, mert lehet, hogy csak valami kis hormon "elcsúszás" van, amin könnyen segíteni tudnak. De a spermaképpel is lehet ezer millió probléma, ami gyógyítható.
Keress másik orvost és ne húzd a saját idődet, mert ha ne adj isten kiderül valami probléma, ami hosszabb gyógyulást igényel, akkor bánni fogod, hogy nem kezdtétek el előbb a kivizsgálást.
Egy normális doki, ha azt mondod, hogy már 1 éve próbálkoztok és semmi, az az első, hogy hormonvizsgálatra küld.
Hajrá-hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!