Cickafark, illetve palástfű teát bárki ihat?
Figyelt kérdés
Vagy vannak olyan esetek, amikor árthatnak?2013. dec. 1. 09:26
1/3 anonim válasza:
cickafark szerintem iható bárki által...női bajokra + megfázásra+ bőrnyugtatásra,sebgyógyításra kiváló
A másikat nem tudom...
2/3 anonim válasza:
Gyógyteáról lévén szó, mindenkinél kifejt bizonyos hatást, ezért bárki ihatja, ártani nem árt vele. Ez a kettő tipikusan nőknek ajánlott tea, legfőbbképpen pedig olyanoknak, akik babát szeretnének. A cickafark mindenféle nőgyógyászati gondra jó, görcsoldás, sebgyógyítás, felfázásnál ülőfürdő stb. A palástfű a méhnyálkahártya erősítésére szolgál, ami a beágyazódásnál lehet fontos.
Ártani a cickafark árthat a daganatos betegeknél. Másról én nem tudok.
3/3 anonim válasza:
A cickafark rengeteg esetben NEM iható, pl. PCOS esetén kifejezetten ártalmas. De ugyanígy tilos mióma, endometriozis, darabos vérzés, barnázás esetén és fogamzásgátló mellett sem ajánlott inni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!